12000m2 wooninspiratie Gratis parkeren Interieuradvies Restaurant 8.3/10 op basis van 610 reviews

Kabinet Riva: berg alles in stijl op!

Kabinet Riva is gemaakt van zwart metaal. Hierdoor heeft het een stoere uitstraling. Dat niet alleen. Metalen zijn de trend van dit moment, waardoor het ook nog eens een populair item is. Hierdoor haal je een stijlvol item in huis!

Riva heeft metalen kastdeuren met kleine gaatjes waar je doorheen kunt kijken. Dit geeft de stoere kast wat speelsheid. Dit kabinet past zowel in de woonkamer als in de keuken en is door zijn elegante vorm te combineren met veel woonstijlen.

Riva is onderdeel van het merk Bodilson. Dit merk heeft een assortiment dat altijd net even anders is dan anders. Zo hebben de meubels een stoere uitstraling met een geheel eigen gezicht en passen goed in elk interieur. Wij zijn dan ook bijzonder trots dat wij als Selected Dealer het assortiment van dit Nederlandse merk nu ook in onze collectie hebben.

Ben je fan van kabinet Riva? Ben je benieuwd of deze kast net zo leuk is in het echt? Of wil je Riva vergelijken met onze andere kasten? Kom dan langs bij ons in de showroom! Hier kun je ook inspiratie opdoen op het gebied van wonen, kleuren en trends.

699,-
ARTIKELNR.: 9050923

Als afgebeeld:

Kabinet Riva
materiaal: metaal
kleur: zwart
afmeting (hxbxd): 180x105x43cm

€ 699,-

Merk: Bodilson

Opties
voor kabinet Riva zijn er geen andere opties beschikbaar