Menu

Folder De Ruijtermeubel voor voordeel en wooninspiratie

Folder De Ruijtermeubel vol scherpe acties

De maandelijkse folder De Ruijtermeubel staat iedere keer weer vol met de nieuwste trends, mooie aanbiedingen en veel inspiratie op woongebied. Met voor elk wat wils. Want met de vele nationale en internationale topmerken als Henders & Hazel, House of Dutchz, Hülsta, Leolux, Bert Plantagie, IN.HOUSE, Pode en Design on Stock biedt de folder De Ruijtermeubel een uiteenlopende collectie aan stijlvolle en betaalbare designmeubels. Van klassiek tot modern en van landelijk tot industrieel, er is altijd een aantrekkelijke actie die bij jouw stijl en smaak past.

Interactieve folder De Ruijtermeubel

Je ontvangt de folder De Ruijtermeubel niet alleen huis-aan-huis op je deurmat, maar je kunt deze tegenwoordig ook op elk moment en overal online via onze website lezen. Zowel op je desktop als mobiel. Rustig bladeren waar en wanneer jij wilt. De interactieve linkjes bij de diverse banken, tafels, stoelen, kasten en accessoires maken het bovendien heel eenvoudig direct naar de betreffende pagina van het meubel door te klikken. Kom vervolgens de meubels van je keuze zelf bekijken in onze ruim 12.000 m2 grote showroom op Woonboulevard Cruquius.

Huis inrichten, Lisa geeft advies

Gratis interieuradvies van professional


Heb je een mooie aanbieding voor bijvoorbeeld een hoekbank, eettafel of kast in onze folder zien staan en wil je graag weten, of deze in jouw interieur past? Reserveer dan via onze online afspraakmodule een gratis adviesuurtje van professioneel interieurarchitect Lisa. Zij helpt je graag met handige woontips en ideeën en doet dit exclusief voor klanten van De Ruijtermeubel. Lisa is elke zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur aanwezig.Meer over lisa vind je hier

Geen actie meer mislopen


Als je er zeker van wilt zijn, dat je onze mooie aanbiedingen en de nieuwste trends altijd ontvangt, schrijf je dan in voor de digitale nieuwsbrief van De Ruijtermeubel. Zo blijf je altijd op de hoogte van alle tips, acties, inspiratie en nieuwtjes!

Nieuwsbrief