Klantbeoordelingen★★★★★★★★★★8,4 van 10505 beoordelingen
Feedback Company

op basis van 12000 m2 wooninspiratie Gratis parkeren Interieuradvies kinderspeelruimte

In House meubels in uiteenlopende stijlen

In House meubels zijn verkrijgbaar in diverse stijlen. Modern, klassiek of eigentijds, dit eigenwijze en kwalitatief hoogwaardige meubelmerk heeft het allemaal te bieden. Er is dus altijd een In House stijl, die bij je past.

Brede collectie met veel mogelijkheden

Voortdurend wordt de brede collectie voor woonkamer en eetkamer van dit merk vernieuwd en aangevuld met eigentijdse ideeën en hedendaagse ontwerpen. De uitgebreide collectie In House meubels bestaat onder andere uit banken, (relax)fauteuils, stoelen, tafels, dressoirs en kasten. Verkrijgbaar in diverse stijlen, modellen, maten, materialen en kleuren. De comfortabel zittende banken zijn bovendien leverbaar in zowel stof als leer en in verschillende opstellingen. Bijvoorbeeld als 2-zits of 3-zits en vaak zelfs als fauteuil.

Bekijk hier een kleine greep uit onze uitgebreide collectie van dit stijlvolle woonlabel. Of ga direct naar het volledige overzicht op onze website.

In House meubels naar eigen wens samenstellen

Veel items uit het meer dan complete woonprogramma van In House kunnen geheel naar eigen wensen en smaak worden samengesteld. Zo is het mogelijk de hoogte of (verstelbare) zitdiepte van verschillende banken aan te passen en is er een uitgebreide keuze aan pootsoorten. En ook een aantal van de ambachtelijk bewerkte tafels biedt maatwerk door de keuze van model, afmeting, houtsoort en afwerking.

Jarenlang zorgeloos woonplezier

De aantrekkelijk geprijsde In-House meubels zijn vervaardigd van degelijke materialen, zeer comfortabel en gemakkelijk te onderhouden. Met recht garantie voor jarenlang zorgeloos woonplezier.

INTERIEURARCHITECT LISA

Is de keuze voor de juiste In House stijl lastig? Of twijfel je over de ideale indeling, kleur of samenstelling van je In House meubels? Professioneel interieurarchitect Lisa helpt graag met handige tips en ideeën. Met al haar interieurervaring en een frisse kijk op uiteenlopende stijlen, kan zij het beste uit iedere woning en elk interieur halen. En dit doet zij exclusief voor De Ruijtermeubel klanten geheel gratis. Reserveer via onze online afspraakmodule zo’n gratis adviesuurtje van interieurarchitect Lisa. Zij is elke zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur aanwezig.

Meer over Lisa vind je hier Maak nu online een afspraak

GEEN ACTIE MEER MISLOPEN

Wil je niets meer van In-House of een van onze andere woonmerken missen? Schrijf je dan snel in voor onze digitale nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle woonnieuws, tips, trends en aanbiedingen!