fbpx
12000m2 wooninspiratie Gratis parkeren Interieuradvies Restaurant 8.3/10 op basis van 610 reviews

Lowboard Gentis: moderne aanvulling voor in huis!

Lowboard Gentis is onderdeel van het woonprogramma Gentis. Dit woonprogramma combineert grote contrasten op zo’n manier dat er een harmonieus geheel wordt gevormd. De krachtige authentieke elementen en moderne elegantie ontmoeten elkaar in één planningsconcept.

Door Gentis krijgt de ruimte een stylish urban of een authentiek traditionele sfeer. Zo is het lowboard gemaakt van natuurlijke  materialen. Hierdoor krijgt het een charmante uitstraling. Ook geeft het een bijzonder moderne en individuele sfeer. Je huis oogt strak, clean en heel erg mooi.

Het lowboard is een moderne aanwinst voor in huis. Zo kan de kast worden geleverd met een afstandsbediening. Dit maakt de kast ontzettend modern en eigentijds. Ook de verlichting van de kast zorgt voor een mooie moderne sfeer in huis.

Bovendien is het lowboard goed te combineren met de andere moderne meubels van het woonprogramma. Door het te plaatsen met een vitrinekast, highboard, hangelement of sideboard creëer je een mooie eenheid in huis. Het geheel geeft een rustige en passende uitstraling.

Daarnaast is de kast leverbaar in verschillende kleuren en materialen. Hierdoor is het lowboard altijd aan te passen zodat het voldoet aan jouw wensen en behoeften.

Mocht het lowboard toch niet helemaal jouw ding zijn, wees dan niet getreurd. Bij ons in de showroom vind je onder andere veel andere lowboards, dressoirs en kasten, waaronder dat wat past bij jouw wens. Bovendien kan je hier ook inspiratie opdoen op het gebied van wonen, kleuren en trends!

vanaf: 2.272,-
ARTIKELNR.: 9035523

Als afgebeeld:

Lowboard Gentis
materiaal: Laqué
kleur: Puurwit
afmeting (hxbxd): 54x282x45cm
uitvoering: met 2 schuifladen – 2 kleppen – verlichting – afstandsbediening

*Prijs op aanvraag: neem contact op met de winkel

Hulsta is altijd excl. 10% montage/ plaatsingskosten

Merk: Hülsta

Opties:
Lowboard Gentis is ook leverbaar in de kleuren: eiken, kernnoten, wit-, zand-, grijslaque, wit-, zand- of grijs hoogglans

Ook leverbaar:
Hangelement
Vitrine
Highboard
Sideboard