Klantbeoordelingen★★★★★★★★★★8,4 van 10505 beoordelingen
Feedback Company

op basis van 12000 m2 wooninspiratie Gratis parkeren Interieuradvies kinderspeelruimte

Je huis inrichten met hulp van een professional

Een huis inrichten kan met de uitgebreide keuze van tegenwoordig best lastig zijn. Neem alleen al onze showroom met meer dan 12.000 vierkante meter aan woonmerken, stijlen en meubels. Dan is het soms een hele opgaaf te bepalen wat het beste bij je past. De ultieme woonstijl, combinatie of indeling te kiezen, die van je huis een echt thuis maakt. Hulp van een professional kan je dan vaak net even dat laatste stukje richting die juiste keuze helpen.

Gratis voor De Ruijtermeubel klanten

Professioneel interieurarchitect Lisa biedt die hulp met gratis interieuradvies. Exclusief voor klanten van De Ruijtermeubel geeft zij tips en advies op maat. Lisa heeft ruime ervaring met en een frisse kijk op uiteenlopende woonstijlen en interieurs, waardoor zij het beste uit elk type en formaat woonruimte naar boven kan halen. Of het nu gaat om de keuze voor bepaalde kleuren of materialen, de stijl van de nieuwe meubelen of de meest ideale indeling van de betreffende woonruimte. Een uur lang luistert Lisa naar je woonwensen, stelt vragen en inventariseert de functie, afmetingen en eventueel meegebrachte plattegronden. Vervolgens adviseert zij, welk interieur optimaal aansluit bij jouw leefstijl en wensen. Dat maakt je huis inrichten een stuk eenvoudiger!

INTERIEURARCHITECT LISA

Vind jij je huis inrichten volgens je eigen smaak ook zo lastig? Is het moeilijk de ideale indeling of sfeer te bepalen? Reserveer dan via onze online afspraakmodule zo’n gratis adviesuurtje van interieurarchitect Lisa. Zij is elke zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur aanwezig.

Meer over Lisa vind je hier Maak nu online een afspraak

Lisa’s blogs vol inspiratie en tips

Speciaal voor De Ruijtermeubel schrijft Lisa ook regelmatig blogs vol handige tips over styling, inspiratie en nieuws op het gebied van de laatste woontrends. Ze bezoekt woonbeurzen en vertelt, wat ze daar allemaal ontdekte. Of ze legt bijvoorbeeld uit, waar je aan moet denken bij het kiezen van een nieuwe bank en geeft daarbij een stappenplan, om de keuze eenvoudiger te maken. 

inrichting bank

GEEN ACTIE MEER MISLOPEN

Wil je de blogs met tips en ideeën van Lisa niet mislopen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle acties, inspiratie en woonnieuws!