Klantbeoordelingen★★★★★★★★★★8,4 van 10505 beoordelingen
Feedback Company

op basis van 12000 m2 wooninspiratie Gratis parkeren Interieuradvies kinderspeelruimte

Woonmerk House of Dutchz puur Nederlands

House of Dutchz is een nieuw stijlvol woonmerk van Nederlandse bodem, dat zich kenmerkt door exclusiviteit, vakmanschap en het duurzame gebruik van natuurlijke materialen bij alle banken, hoekbanken, loveseats, tafels en stoelen uit de collectie.

Alles handgemaakt

Alle meubels uit de collectie van House of Dutchz zijn stuk voor stuk handgemaakt met prachtige natuurlijke materialen als hout, soepele stoffen en leer van hoge kwaliteit. De exclusieve meubelstukken van dit Hollandse merk vallen op door details als originele stiksels, mooie vormen en bijzondere accessoires. Bovendien blinkt elk meubel van dit woonlabel uit in kwalitatief hoogwaardige afwerking.

Voel je thuis met House of Dutchz

Het ambachtelijke label is echt een woonmerk voor mensen, die hoge eisen stellen aan kwaliteit, tijdloos design en comfort en die waarde hechten aan natuurlijke schoonheid, klasse en duurzaamheid. De hooggekwalificeerde vakmensen streefden bij hun ontwerpen naar een mooie collectie meubels, waar je je direct bij thuis voelt. House of Dutchz is niet alleen mooi wonen, maar biedt ook waar voor je geld. Elk meubelstuk uit de collectie van dit merk wordt geleverd met 7 jaar garantie. 

INTERIEURARCHITECT LISA

Benieuwd, hoe de stijlvolle meubels van dit woonlabel in jouw huis passen? Of is het kiezen van de juiste indeling of combinatie lastig? Reserveer dan via onze online afspraakmodule een gratis adviesuurtje van interieurarchitect Lisa. Met haar frisse kijk en ruime ervaring op het gebied van uiteenlopende woonstijlen en interieurs, is Lisa in staat altijd het beste in elk formaat woning naar boven te halen. Zij helpt je dan ook graag met handige tips en ideeën en doet dit exclusief voor alle klanten van De Ruijtermeubel. Lisa is elke zaterdag tussen 10.00 en 17.00 uur aanwezig.

Meer over Lisa vind je hier Maak nu online een afspraak

GEEN ACTIE MEER MISLOPEN

Niets meer missen op woongebied? Schrijf je dan snel in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle acties, inspiratie en nieuwtjes!