Klantbeoordelingen★★★★★★★★★★8,4 van 10472 beoordelingen
Feedback Company
BuySmart veilig kopen

op basis van 12000 m2 wooninspiratie Gratis parkeren Interieuradvies kinderspeelruimte

Hoekbank Topia; Een echte familiebank!

Hoekbank Topia is uitgevoerd in een prachtige stof en in een mooie kleurstelling. Bovendien is deze bank leverbaar in verschillende opstellingen. Zo is er de keuze uit een mooie hoekopstelling, maar het is uiteraard ook mogelijk om bijvoorbeeld een mooie 3 zitsbank of losse fauteuil te bestellen.

  • Diverse opstellingsmogelijkheden
  • Ruime stofkeuze mogelijk
  • Hoogwaardige kwaliteit

De zitkussens van hoekbank Topia zijn uitgevoerd in hoogwaardig koudschuim. Ook is er gebruik gemaakt van een stalen nosagvering. Deze combinatie zorgt voor een uitstekend zitcomfort van goede kwaliteit.

Hoekbank Topia in stof is leverbaar vanaf € 1579,-

1.699,-
ARTIKELNR.: ZK2606W

Als afgebeeld:

Topia hoekbank
materiaal: stof Sneak
kleur: 142 Sky
afmeting (hxbxd): 77x353x196cm
zithoogte: 44cm
zitdiepte: 58cm
uitvoering: SG 3 – hoek-eiland+2,5 zits+longchair – poot zwart metaal

Collectie: In.House

Opties:
verkrijgbaar in diverse kleuren en kwaliteiten stof en leder
poot – geborsteld staal of zwart metaal

Ook leverbaar:
Fauteuil
2 zitsbank
2,5 zitsbank
3 zitsbank
Hocker

Elementen:
2 zits zonder of met arm
2,5 zits zonder of met arm
3 zits zonder of met arm
hoek met eiland
longchair

Garantie:

Je kunt ervoor kiezen om tegen een geringe meerprijs de garantie uit te breiden naar maar liefst 5 jaar. Bij deze uitgebreide garantie zijn er diverse aanvullende voorwaarden van kracht waardoor je jarenlang zorgeloos kunt genieten van je nieuwe aankoop. Voldoende gratis impregneermiddel om de stof vlek werend te behandelen is bovendien onderdeel van deze uitgebreide garantie.

Tevens geeft deze garantie je een dekking tegen vlekken op olie en waterbasis (zoals wijn, mayonaise, frisdrank, jam etc.). Heb je een keer een ongelukje en kun je de vlek zelf niet verwijderen? Dan schakelen wij een servicedienst in die bij je thuis eventuele problemen oplost.

Stoffen:

Alle stofsoorten en kleuren van ons IN.HOUSE stofconcept kan je op hoekbank Topia kiezen, dat heeft diverse bijkomende voordelen. Ten eerste kun je erop vertrouwen dat de stoffen door en door getest zijn en dat er een stofpaspoort beschikbaar is. Op dit paspoort staan de belangrijkste eigenschappen van deze stof vermeld. Dit stofpaspoort kun je opvragen bij onze deskundige verkoopadviseurs.

Ten tweede kun je vrijwel alle meubelen uit de IN.HOUSE collectie vanuit dit stofconcept met elkaar combineren. Dat werkt eenvoudig en doeltreffend. Wil je dus bijvoorbeeld je nieuwe eetkamerstoelen afstemmen op je nieuwe bank; dan kun je dat simpel doen door de stoffen bij elkaar te leggen en te kijken wat de mooiste combinatie geeft. Je kunt dus zowel dezelfde kleuren kiezen of misschien net verschillende contrasterende kleuren om een verrassend effect te bereiken in je interieur.