12000m2 wooninspiratie Gratis parkeren Interieuradvies Restaurant 8.3/10 op basis van 610 reviews

Hoekbank Rapalo: functioneel & eigentijds!

Hoekbank Rapalo is erg vriendelijk geprijsd en is uitgevoerd in een mooie grove weefstof met een zachte touch. Voor de bekleding kun je kiezen uit ons uitgebreide IN.HOUSE stof- en lederconcept zodat je vele combinaties kunt maken met de overige meubelen uit de IN.HOUSE collectie.

  • Scherp geprijsd
  • Veel stof- en ledermogelijkheden
  • Diverse comfort verhogende opties

Er is een keuze uit diverse soorten hoogwaardig zitcomfort, bovendien bieden we je de mogelijkheid om een elektrische relaxfunctie toe te voegen voor een uitermate comfortabele en luxe zit. En voor extra gemak is het model zoals in de winkel opgesteld staat, voorzien van een handige opbergruimte in de hoek met eiland. Hier kun je veel rondslingerende spullen uit het zicht in opbergen.

De basisversie heeft een zitcomfort wat is opgebouwd uit een goede kwaliteit polyether, gecombineerd met HR-schuim. De tweede variant bestaat uit een zitcomfort van pocketveren in combinatie met een HR-schuimlaag. Deze variant is de beste kwaliteit die we jou kunnen bieden. In de zitting worden stalen veren verwerkt die per stuk ingekapseld zijn in een soort zakje waardoor ze elkaar niet raken. Daaroverheen is een laag HR-schuim aangebracht wat een lange levensduur garandeert.

Hoekbank Rapalo in stof is leverbaar vanaf € 1749,-

vanaf: 1.749,-
ARTIKELNR.: 10339165

Als afgebeeld:

Hoekbank Rapalo
materiaal: Stof Unit
kleur: 168-Plumb
afmeting (hxbxd): 8x272x20 cm
zithoogte: 45 cm
zitdiepte: 57 cm
uitvoering: SG C – 2,5 zits + hoek met eiland (opbergruimte) + standaard verstelbare hoofdsteunen – poot MF 1 zwart

€ 1749,-

Merk: IN.House

Opties:

  • leverbaar in diverse kleuren en kwaliteiten stof en leer
  • poot MF1-17 cm of MF2-19 cm
  • optie pootkleur chroom of zwart