Klantbeoordelingen★★★★★★★★★★8,4 van 10505 beoordelingen
Feedback Company

op basis van 12000 m2 wooninspiratie Gratis parkeren Interieuradvies kinderspeelruimte

Hoekbank Carolina staat overal goed

De hoekbank Carolina van het kwalitatief hoogwaardige meubelmerk IN.HOUSE is een zeer comfortabele bank met een moderne look, die moeiteloos past in diverse woonstijlen. Het model biedt tal van uitvoeringen, is zeer aantrekkelijk geprijsd en snel leverbaar.

Zitcomfort in de overtreffende trap

Het zitcomfort van de hoekbank Carolina is uitzonderlijk. Deze is namelijk in 3 verschillende niveaus verkrijgbaar. Alle drie bieden een stalen nosagvering, waarbij het eerste niveau bovendien is voorzien van een zitkussen uit hoogwaardig koudschuim en het tweede niveau bovenop ditzelfde zitkussen een extra toplaag heeft van Memory Foam, een traagschuim dat zich moeiteloos naar het lichaam vormt. Het derde niveau zitcomfort heeft naast de stalen nosagvering een zitkussen, dat is samengesteld met een stalen boxspring-vering en een afdeklaag van Memory Foam. Heerlijk zitcomfort in de overtreffende trap, dus.

Eindeloos variëren met de hoekbank Carolina

Net als alle meubels uit het programma van IN.HOUSE kan ook dit model geheel naar eigen smaak worden samengesteld. Er is een eindeloze keuze aan stof- en ledersoorten, de Carolina kan worden uitgevoerd met een Engelse stiknaad of een gewone stiknaad en de bank is leverbaar met een poothoogte van 13 of 15 cm. Uiteraard zijn ook het materiaal en de kleur van de poten van deze moderne en strakke bank naar eigen smaak te bepalen.

Stel je eigen Carolina samen

De hoekbank Carolina kan worden samengesteld uit diverse elementen. Zo zijn er een 2- of 3-zitselement met arm, een 1,5- en 2,5-zitselement met of zonder arm, een longchair, een hoekelement en een hoek met eiland. Naast de hoekbank is het model Carolina ook verkrijgbaar als standaard 2-zits, 2,5-zits of 3-zitsbank, als fauteuil en als loveseat. Tevens zijn er losse hockers beschikbaar.

INTERIEURARCHITECT LISA

Vind je het moeilijk te bepalen, welke samenstelling van de Carolina het beste in jouw interieur past? Professioneel interieurarchitect Lisa helpt je graag met handige woontips en ideeën. Dit doet zij exclusief voor klanten van De Ruijtermeubel. Reserveer via onze online afspraakmodule een gratis adviesuurtje van interieurarchitect Lisa.

Zij is elke zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur aanwezig.

Meer over Lisa vind je hier Maak nu online een afspraak

GEEN ACTIE MEER MISLOPEN

Wil je geen enkele woontrend of actie meer missen? Schrijf je dan snel in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle aanbiedingen, inspiratie en nieuwtjes!