12000m2 wooninspiratie Gratis parkeren Interieuradvies Restaurant 8.3/10 op basis van 610 reviews

Hoekbank Barlio: heerlijk comfortabel!

Hoekbank Barlio is een moderne bank die ontzettend comfortabel is. Dit komt omdat de bank gemaakt is van hoogwaardig koudschuim. Maar de bank is niet alleen comfortabel. Barlio is ook nog eens aan te passen aan jouw interieur. De hoekbank is namelijk leverbaar in verschillende kleuren en materialen stof. Hierdoor zit er altijd een optie die past bij jouw wensen en behoeften. Bovendien zijn deze stoffen te matchen met andere (zit)meubelen van IN.HOUSE. Hierdoor kan je een mooie sfeer in huis creëren.

Verder is Barlio leverbaar in diverse opstellingen. Zo kun je kiezen voor verschillende soorten hoekopstellingen, maar is er ook een optie voor een fauteuil, een  2 zits- of 3 zitsbank. Om de bank af te stijlen, kan je er nog voor kiezen om er wat sierkussens bij te kopen. Er zijn sierkussens in dezelfde stijl als Barlio, maar je kan ook iets heel anders doen. De keuze is aan jou.

Benieuwd hoe Barlio het best past bij jou in huis? Kom dan langs bij ons in de showroom. Onze verkopers helpen je graag met het passend maken van Barlio. Bovendien kan je in de showroom inspiratie opdoen op het gebied van wonen, kleuren en trends.

Hoekbank Barlio is, in de afgebeelde opstelling, leverbaar vanaf €1599,-

vanaf: 1.599,-
ARTIKELNR.: 10347862

Als afgebeeld:

Hoekbank Barlio
materiaal: stof plain
kleur: salt & pepper
afmeting (hxbxd): 079x192x167cm
zithoogte: 45cm
zitdiepte: 56cm
uitvoering: Longchair XL arm links + 3 zits (2×90) arm rechts in stof plain salt & pepper met zwarte metalen poten (type 447)

€ 1599,-

Merk: IN.House

Opties
hoekbank Barlio is leverbaar in verschillende kleuren stof

Ook leverbaar
1 zits, met of zonder arm links of rechts
2 zits, met of zonder arm links en/of rechts
2,5 zits, met of zonder arm links en/of rechts
3 zits (2×90 of 3×60), met of zonder arm links en/of rechts
3 zits XL, met of zonder arm links en/of rechts
Longchair (optie voor XL), links of rechts
Hoek met eiland, links of rechts
Fauteuil
Hocker