12000m2 wooninspiratie Gratis parkeren Interieuradvies Restaurant 8.3/10 op basis van 610 reviews

Hocker Leanti: voor een beetje extra ontspanning!

Hocker Leanti is een tijdloos voetenbankje die in elk interieur past. Het model Leanti wordt standaard geleverd met een zwarte draaivoet, maar het is ook mogelijk om te kiezen voor een luxere voet.

Met Leanti is er veel mogelijk. Ook qua bekleding. Zo kun je kiezen om Leanti uit te voeren in een stof of leder. Deze materialen zijn dan weer leverbaar in diverse kleuren. Leanti is zo altijd helemaal aan te passen aan jouw smaak.

Het getoonde model is uitgevoerd met een zwarte draaivoet. Deze voet geeft de hocker een moderne uitstraling. Uiteraard kun je ook kiezen voor een voet in een andere kleur. Bovendien is er ook een fauteuil in de serie Leanti. Deze fauteuil matcht perfect met de hocker en geeft extra fijne mogelijkheden voor ontspanning.

Doordat Leanti in zoveel materialen en kleuren leverbaar is, is deze hocker goed te combineren met de bank in je zithoek.

Wil je weten hoe je Leanti het best kan plaatsen bij jou thuis? Kom dan langs bij ons in de showroom. Hier kun je Leanti in het echt bewonderen en kun je meteen zien in welke kleuren deze hocker leverbaar is. Bovendien kan je in de showroom inspiratie opdoen op het gebied van wonen, kleuren en trends.

Hocker Leanti in stof is leverbaar vanaf € 279,- en in leer vanaf € 329,-

vanaf: 279,-
ARTIKELNR.: 10362352

Gerelateerde producten

Als afgebeeld:

Hocker Leanti
materiaal: leder Balder
kleur: 075-grey
afmeting (hxbxd): 043 x 055 x 037 cm
zithoogte: 43 cm
zitdiepte: 37 cm
uitvoering: met draaivoet vision 06-zwart

€ 349,-

Merk: IN.HOUSE

Opties:
Leanti is leverbaar in diverse materialen en kleuren
verschillende keuzes voor voet

Ook leverbaar:
fauteuil