12000m2 wooninspiratie Gratis parkeren Interieuradvies Restaurant 8.3/10 op basis van 610 reviews

Hanglamp Maka: prachtige organische vormen!

Hanglamp Maka van Bodilson is een eyecatcher aan het plafond. Dat komt door de prachtige organische vormen. De lamp is gemaakt van handgeweven metaal. Hierdoor is dit een unieke lamp. Het opengewerkte metaal zorgt er ook voor dat de lamp lekker luchtig blijft. Bovendien wordt hierdoor een mooi lichtspel gecreëerd.

De zwarte hanglamp zorgt voor een meer gewaagdere, speelse touch aan je eethoek, hal of slaapkamer. Dat maakt Maka de perfecte lamp voor in jouw interieur~. Waar ga jij deze blikvanger van een hanglamp ophangen?

Wil je weten of deze hanglamp een goede match is voor bij jou in huis? Of wil je Kodi vergelijken met onze andere (hang)lampen? Kom dan langs bij ons in de showroom. Hier kan je de lamp in het echt komen bewonderen, maar kan je ook genieten van al onze andere (hang)lampen. Bovendien kunnen onze verkopers je helpen met al je vragen over de hanglamp, maar ook over vele andere onderwerpen. Daarnaast kan je bij ons in de showroom inspiratie opdoen op het gebied van wonen, kleuren en trends.

99,-
ARTIKELNR.: 9050926

Als afgebeeld

Hanglamp Maka
materiaal: metaal
kleur: zwart
afmeting (hxbxd): 24x60x60cm

€99,-

merk: Bodilson

Opties
voor hanglamp Maka zijn er geen andere opties beschikbaar