12000m2 wooninspiratie Gratis parkeren Interieuradvies Restaurant 8.3/10 op basis van 610 reviews

Hanglamp Camdon: trendy chique!

Hanglamp Camdon is een prachtige lamp voorzien van vijf lampen gemaakt van glas. De lampen hangen in verschillende hoogtes aan de ronde plafondplaat en vormen samen een geheel!

Wil je weten of deze hanglamp een goede match is voor bij jou in huis? Of wil je Camdon vergelijken met onze andere (hang)lampen? Kom dan langs bij ons in de showroom. Hier kan je de lamp in het echt komen bewonderen, maar kan je ook genieten van al onze andere (hang)lampen. Bovendien kunnen onze verkopers je helpen met al je vragen over de hanglamp, maar ook over vele andere onderwerpen. Daarnaast kan je bij ons in de showroom inspiratie opdoen op het gebied van wonen, kleuren en trends.

Hanglamp Camdon is onderdeel van het merk Richmond Interiors. Dit merk heeft veel eyecatchers van meubels. Wie van een interieur vol pure luxe, elegantie en glamour houdt, kan zich zeker uitleven met het grote assortiment van Richmond Interiors. Banken en stoelen in velvet, tafels en kasten die dienen als eyecatcher, Richmond Interiors heeft het allemaal.

420,-
ARTIKELNR.: 9074977

Als afgebeeld:

Hanglamp Camdon
materiaal: glas/metaal
kleur: glas
afmetingen (hxbxd): 100 x 45 x 45 cm
uitvoering: HL-0095

€ 420,-

Merk: Richmond Interiors

Opties:
Hanglamp Camdon heeft verder geen opties