Klantbeoordelingen★★★★★★★★★★8,4 van 10505 beoordelingen
Feedback Company

op basis van 12000 m2 wooninspiratie Gratis parkeren Interieuradvies kinderspeelruimte

De Friso bank is een echte familiebank. Heerlijk zacht door de microvezelstof en lekker oversized vanwege de grote, wat diepere elementen. Ideaal om met de hele familie of een groep vrienden gezellig op door te brengen. Zijn leuke, nonchalante uitstraling dankt deze bank aan de brede rib, wat momenteel een trend op woongebied is. De Friso bank is overigens niet alleen leuk en lekker comfortabel, maar ook van een zeer goede kwaliteit. Net als alle andere meubels van het woonmerk IN.HOUSE.

Friso bank in diverse opstellingen snel leverbaar

De Friso bank heeft zoveel verschillende elementen, dat je altijd de voor jou meest ideale opstelling kunt samenstellen. Zo zijn er diverse formaten zitelementen met of zonder armleuning, een hoek met eiland, longchair, hoekelement en een hocker. Een aantal uitvoeringen is bovendien op korte termijn leverbaar, zodat je snel kan genieten van je Friso. Bovendien is deze bank niet alleen als hoekbank, maar ook als 2- of 3-zitsbank, fauteuil of loveseat leverbaar. En uiteraard ook met hetzelfde zachte zitcomfort en die leuke, oversized look.

Ruime keuze voor eindeloos combineren

De Friso bank is verkrijgbaar in talloze kleuren en kwaliteiten stof. Een aantal van deze zijde zachte microvezelstoffen is ook beschikbaar voor andere meubels uit de IN.HOUSE collectie, zodat combineren altijd mogelijk is.

INTERIEURARCHITECT LISA

Wil je ook graag zo’n heerlijke Friso bank in je woonkamer, maar vind je het lastig in te schatten, welke opstelling of kleur het beste past? Professioneel interieurarchitect Lisa helpt je daar graag bij. Reserveer via onze online afspraakmodule een gratis adviesuurtje.

Lisa is elke zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur aanwezig.

Meer over Lisa vind je hier Maak nu online een afspraak
Friso bank

Lisa’s blogs vol woontrends en tips

Speciaal voor onze website schrijft Lisa ook regelmatig blogs vol handige tips over styling, inspiratie en nieuws op het gebied van de laatste woontrends. Ze bezoekt woonbeurzen en vertelt, wat ze daar allemaal ontdekte. Of ze legt bijvoorbeeld uit, waaraan je moet denken bij het kiezen van een nieuwe bank en geeft daarbij een stappenplan, om de keuze eenvoudiger te maken.

GEEN ACTIE MEER MISLOPEN

Wil je geen enkele woontrend, tip of actie meer missen? Schrijf je dan snel in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle aanbiedingen, inspiratie en nieuwtjes!