12000m2 wooninspiratie Gratis parkeren Interieuradvies Restaurant 8.3/10 op basis van 610 reviews

Fauteuil Tibbe: een retro aanwinst voor in huis!

Fauteuil Tibbe is niet alleen leuk om te zien, maar zit ook nog eens lekker. Deze klassieke fauteuil heeft een gave retro-uitstraling en is ontworpen door Stefan Steenkist. De fauteuil is deels opgebouwd uit dubbele buizen. Deze buizen worden op de plek van de armrusten standaard subtiel bekleed met dezelfde stof / leer van het zitvlak, maar hebben ook nog andere mogelijkheden.

Tibbe heeft talloze keuzes als het gaat om stof, leer en kleur. Bovendien kan je er voor kiezen om de fauteuil in twee materialen of kleuren te laten bekleden. Ga je voor twee verschillende kleuren van een stof of durf je het aan om materiaal en kleur te combineren? Met Tibbe is alles mogelijk en daarom vindt deze fauteuil in elke interieurstijl wel zijn plekje.

Wil je weten hoe deze fauteuil van Bert Plantagie het best past bij jou in huis? Kom dan langs in de showroom. Hier kun je fauteuil Tibbe en de materialen waar het in leverbaar is, komen bekijken. Mocht je dan nog vragen hebben, dan hepen onze verkopers je graag. Bovendien kan je bij ons in de showroom inspiratie opdoen op het gebied van wonen, kleuren en trends.

Fauteuil Tibbe is in stof leverbaar vanaf € 833,- en in leer vanaf € 938,-

vanaf: 833,-
ARTIKELNR.: 9015810

Gerelateerde producten

Als afgebeeld:

Fauteuil Tibbe
materiaal: stof Alma
kleur: rust
afmeting (hxbxd): 82 x 81 x 84 cm
zithoogte: 45 cm
zitdiepte: 53 cm
uitvoering: stof SG C Alma – opdek arm hout noten

€ 1100,-

Merk: Bert Plantagie

Opties
Tibbe is leverbaar in diverse kleuren en materialen
onderstel leverbaar in verschillende kleuren
verschillende opties voor de armlegger

Ook leverbaar
hocker