Klantbeoordelingen★★★★★★★★★★8,4 van 10567 beoordelingen
Feedback Company

op basis van 12000 m2 wooninspiratie Gratis parkeren Interieuradvies kinderspeelruimte

Fauteuil Tanti: verrassend, vrolijke twist!

Fauteuil Tanti is een stoel die meteen opvalt in je woonkamer. Dit komt doordat de stoel beschikbaar is in vrolijke stoffen. De stoel is goed om te combineren met een (hoek-) bank, maar kan ook als losse set in een gekke stof. Dit geeft een verrassend en vrolijke twist aan je interieur. Hierdoor leent de fauteuil zich uitstekend bij vele woonstijlen.

  • Snel leverbaar in de getoonde uitvoering
  • Vele stof- en ledersoorten mogelijk
  • 2 pootkleuren mogelijk

Door de frisse actuele stof- en ledersoorten, kun je een erg leuke kleurcombinatie maken. Daarnaast kun je ook nog eens spelen met een wieberstiksel en 2 pootkleuren. Door alle verschillende mogelijkheden, kan de stoel altijd aangepast worden aan jouw wensen en behoeften. Zo kan je kiezen voor een stof die een opvallende eyecatcher is in je huis. Maar je kan ook kiezen voor een stoel met een rustigere stof.

Kom langs in de winkel om te kijken welke stoffen beschikbaar zijn voor de fauteuil Tanti en zie meteen welke stof het best past in jouw woning.

Bij deze fauteuil is het mogelijk om, tegen een meerprijs, de garantie uit te breiden tot 5 jaar. Zo kan je zorgeloos genieten van je nieuwe stoel. Deze volledige garantie omvat ook een garantie tegen vlekken. Mocht er onverhoopt een probleem ontstaan dan staat er een servicebureau tot je beschikking die je met raad en daad bijstaat om de vlek te verwijderen.

Fauteuil Tanti in stof ella 17071-E flower met zwartgelakte metalen poten is leverbaar vanaf €579,-

vanaf: 579,-
ARTIKELNR.: 10275398

Als afgebeeld

Fauteuil Tanti
materiaal: stof
kleur: 17071-E flower
afmeting (hxbxd): 085x069x068cm
zithoogte: 46cm
zitdiepte: 49cm
uitvoering: stof ella 17071-E flower met zwarte gelakte metalen poten

€ 579,-

Merk: IN.House

Opties:
de fauteuil Tanti is leverbaar in diverse stoffen en kleuren
er is keuze tussen verschillende poten