12000m2 wooninspiratie Gratis parkeren Interieuradvies Restaurant 8.3/10 op basis van 610 reviews

Fauteuil Smile: een glimlach in huis!

Fauteuil Smile is een stoel die je laat glimlachen. Precies zoals de naam al zegt. De fauteuil is een prachtige en luchtige stoel die in elk interieur zijn plekje kan vinden. De stoel is zowel met een vaste als met een draaiende voet te vinden. Ook kun je bij deze stoel kiezen uit verschillende lengtes van de rugleuning. Dit betekent dat de stoel geschikt is voor elke woning. De stoel kan daardoor heel makkelijk een mooi zithoekje creëren in je woning. Daarnaast zit de stoel ook nog eens heel lekker.

Doordat de stoel zo luchtig oogt, geeft het een relaxte sfeer. De stoel ziet er uitnodigend uit, alsof je er zo in neer wilt ploffen. Heerlijk om in te ontspannen met een kopje koffie of een goed boek. Deze fauteuil geeft je huis een rustige en ontspannen sfeer. Door voor deze stoel te kiezen, ga je niet alleen voor een mooie stoel, maar ook voor totale ontspanning!

Maak de stoel af met de optionele footstool, zodat je ook met je benen gestrekt kan genieten van de stoel.

Bovendien is de fauteuil Smile beschikbaar in verschillende soorten stof en leder, waardoor het altijd aan te passen is aan jouw wensen en behoeften. Kom langs in onze showroom en zie in welke kleuren, stoffen en leder de stoel beschikbaar is, zodat je de perfecte keuze voor bij jou in huis kan maken.

Fauteuil Smile in grijs linnen met stervoet is leverbaar vanaf €796,-

vanaf: 796,-
ARTIKELNR.: 9004349

Als afgebeeld:

Fauteuil Smile
materiaal: linnen
kleur: grijs
afmeting (hxbxd): 85x82x80cm
zithoogte: 48cm
zitdiepte: 50cm
uitvoering: draaifauteuil laag stervoet in stof linnen A

€ 796,-

Opties:
de fauteuil Smile is leverbaar in diverse stoffen, lederen, kleuren en maten
poten – keuze uit vast, RVS trompet en stervoet

Leverbaar:
footstool, met verschillende poten en optie voor draaien