12000m2 wooninspiratie Gratis parkeren Interieuradvies Restaurant 8.3/10 op basis van 610 reviews

Fauteuil Rattan Egg: voor een natuurlijke sfeer!

Fauteuil Rattan Egg Chair van HKliving is een eyecatcher in elke woning.  De stoel is gemaakt van rotan wat met de hand gevlochten is. De fauteuil heeft een natuurlijke finish. Door het natuurlijke materiaal is deze fauteuil ideaal voor in een bohemien woonstijl. Verder zijn de poten van de fauteuil gemaakt van zwart metaal.

De fauteuil is ook in het zwart leverbaar en kan zowel binnen als buiten worden geplaatst. Dit maakt de fauteuil ideaal. Combineer het met wat sierkussentjes voor een extra comfortabele zit. Bovendien kan je de sierkussens in de fauteuil om de zoveel tijd verwisselen, zodat de sfeer en uitstraling van de fauteuil kan veranderen.

Wil je weten of deze fauteuil een goede match is voor bij jou in huis? Kom dan langs bij ons in de showroom. Hier kan je de fauteuil in het echt komen bewonderen en combineren met onze vele sierkussens. Bovendien kunnen onze verkopers je helpen met al je vragen over de fauteuil, maar ook over vele andere onderwerpen. Daarnaast kan je bij ons in de showroom inspiratie opdoen op het gebied van wonen, kleuren en trends.

395,-
ARTIKELNR.: 9044342

Als afgebeeld:

Fauteuil Rattan Egg Chair
materiaal: rotan
kleur: natural
afmeting (hxbxd): 110x82x74cm
zithoogte: 39cm
uitvoering: natural finish

 € 395,-

Merk: Bree’s New World

Opties
Fauteuil Rattan Egg Chair is leverbaar in zwart en natural