12000m2 wooninspiratie Gratis parkeren Interieuradvies Restaurant 8.3/10 op basis van 610 reviews

Fauteuil Perla: sprookjesachtig mooi!

Fauteuil Perla geeft een sprookjesachtige sfeer aan je woning. De rug van de stoel heeft iets weg van een zeemeermin of een schelp. Als je hierop zit, dan voelt het net alsof je jezelf in een sprookje waant.

Wat Perla ook heel leuk maakt, is dat de stoel leverbaar is in vijf verschillende kleuren. Zo kun je kiezen uit green, pink, rust, stone en khaki. Hierdoor maakt het niet meer uit wat voor woonstijl je hebt, Perla vindt er zijn plekje wel.

Bovendien is fauteuil Perla leverbaar in een velvet stof. Deze stof in combinatie met de opvallende poten, zorgen voor een luxe uitstraling. Met Perla heb je een echte eyecatcher in huis.

Wil je weten hoe Perla het best bij jou in huis past, kom dan bij ons langs in de showroom. Hier vind je een hele hoop verschillende stoelen en banken, waaronder mooie fauteuils. Zo kun je de meubels vergelijken en zie je meteen wat wel en niet past bij jouw wensen en behoeften. Daardoor vind je altijd de fauteuil van jouw dromen. Bovendien kan je bij ons in de showroom inspiratie opdoen op het gebied van kleur, wonen en trends.

Het merk Richmond Interiors begon rond 1980 als familiebedrijf Spieghel Trading Company. Het bedrijf verkocht vooral antieke meubelen en sfeervolle woonaccessoires uit Engeland en Frankrijk. Door de snelle groei, is Spieghel van een normale winkel naar een groothandel gegaan. Spieghel had inmiddels een internationale markt in handen, waar het meubels voor wilde gaan ontwerpen. Deze internationale ontwikkeling zorgde ervoor dat er een internationale naam werd bedacht: Richmond Interiors.

688,-
ARTIKELNR.: 9041061

Als afgebeeld:

Fauteuil Perla
materiaal: velvet
kleur: khaki
afmeting (hxbxd): 85x86x85cm
zithoogte: 46cm
zitdiepte: 57cm
uitvoering: khaki velvet

€ 688,-

Merk: Richmond

Opties:
fauteuil Perla is leverbaar in de kleuren green, pink, rust, stone en khaki