fbpx
12000m2 wooninspiratie Gratis parkeren Interieuradvies Restaurant 8.3/10 op basis van 610 reviews

Fauteuil Monzone: fantastisch zitten!

Fauteuil Monzone daar moet je op gezeten hebben. Kom proef zitten op dit model en ervaar het hoogwaardige zitcomfort wat deze fauteuil je biedt. De zitting is voorzien van nosagvering in combinatie met HR-schuim, ook wel koudschuim genoemd. Deze combinatie zorgt voor een hoogwaardig kwaliteit en een uitstekend zitcomfort.

  • Hoogte naar wens aan te passen
  • Keuze verschillende kleuren en soorten stof en leder
  • Showroom versie snel leverbaar

Dit model leent zich perfect om te combineren met een (hoek) bank. Het model biedt verschillende opties, zo kan je kiezen voor een lage of een hoge rug. De zwarte draaipoot is verkrijgbaar in twee uitvoeringen: een vier-teens draaipoot of een vijf-teens draaipoot. Om alle mogelijkheden te bespreken verwelkomen wij je graag in onze  woonwinkel.

Er is een ruime keuze in stof en leder, zo kan je ook bij deze fauteuil kiezen uit alle stoffen en leder uit de IN.HOUSE collectie. Onze verkoopadviseurs helpen je graag om tot de beste keuze te komen, in de winkel kun je alle kleurstalen uit onze collectie bekijken. De kleurstalen zijn extra groot zodat je een goed beeld hebt van de stof en uitstraling. Al onze stoffen en leder soorten uit de IN.HOUSE collectie zijn te combineren met andere meubels uit de collectie. Zo kan je je gehele interieur op elkaar afstemmen.

vanaf: 679,-
ARTIKELNR.: 10350603

Als afgebeeld:

Fauteuil Monzone
materiaal: stof Adore
kleur: 162-Forest
afmeting (hxbxd): 95 x 84 x 88 cm
zithoogte: 46 cm
zitdiepte: 55 cm
uitvoering: SGB – zwarte metalen draaipoot

€ 699,-

Merk: IN.House

Opties:
Leverbaar in diverse kleuren en kwaliteiten stof en leer
Optie draaipoot A (5-teens) of draaipoot B (4-teens)
Optie zithoogte +2 cm of -2cm

Misschien is Fauteuil Daan ook iets voor jou?