12000m2 wooninspiratie Gratis parkeren Interieuradvies Restaurant 8.3/10 op basis van 610 reviews

Fauteuil Mellow: een comfortabele blikvanger!

Fauteuil Mellow is ontworpen door Hans Daalder. Hij maakte een comfortabe blikvanger voor in je interieur. De mooie, compacte fauteuil staat ontzettend mooi in de woonkamer, maar is ook perfect voor in een knusse leeshoek, een thuiskantoor of in de slaapkamer. Dat maakt Mellow multifunctioneel! Het ronde, uitnodigende design en de bijzondere design poten zorgen op elke plek in huis voor extra karakter. Maar dat niet allen. Mellow is ook nog eens ontzettend comfortabel. Dus neem plaats in deze fauteuil en ontdek dat Mellow meer is dan alleen een mooi design!

Bovendien heeft deze fauteuil een leuke extra, namelijk de namen van de kleuren. Ga voor een fauteuil in de kleur ‘red red wine’ of ’21 shades of grey’. Maar ook ‘I scream for ice cream’ is een van de opties voor kleuren. Al deze kleuren zijn dan weer leverbaar in verschillende materialen. Hierdoor kun je de fauteuil helemaal aanpassen aan jouw wensen en behoeften.

Wil je weten hoe fauteuil Mellow het best past bij jou in huis? Of heb je liever een andere fauteuil? Kom dan naar onze showroom en bewonder het grote assortiment aan woonartikelen. Zo kun je hier bijvoorbeeld ontdekken wat wel en niet past bij jouw huis, maar kan je ook inspiratie opdoen op het gebied wonen, kleuren en trends.

De fauteuil is in stof leverbaar vanaf €991,- en in leer vanaf €1404

vanaf: 991,-
ARTIKELNR.: 9065427

Als afgebeeld

Fauteuil Mellow
materiaal: stof
kleur: grijs / groen
afmeting (hxbxd): 89x89x89cm
uitvoering: FA30 kleur grijs / groen

€1307,-

Merk: Moome

Opties
fauteuil Mellow is leverbaar in diverse materialen en kleuren
tegen een meerprijs ook dubbelstoffering mogelijk!