fbpx
12000m2 wooninspiratie Gratis parkeren Interieuradvies Restaurant 8.3/10 op basis van 610 reviews

Fauteuil Lucie: om er lekker bij te zitten!

Fauteuil Lucie is een comfortabele stoel van het designmerk Moome. Deze fauteuil is leverbaar in diverse kleuren en materialen, waardoor het altijd passend is voor bij jou in huis. Daarnaast is deze stoel mooi te combineren met de bank, voetenbankje en hoofdsteun van Lucie, waardoor je een ontspannen zithoek kan creëren.

De fauteuil is ontworpen door Tessa Lauwaert. Zij heeft kleur, vorm en textuur gecombineerd om zo een harmonieus geheel te creëren. Bovendien kan je de kussens je in een andere stof of kleur nemen dan de bank, voor een extra leuk effect. Daarnaast kan je ook nog kiezen voor leer. Ook zorgt de elegante poot voor een mooie en zachte uitstraling. De poot is ook meteen kenmerkend voor deze serie.

Een leuke extra, zijn de namen voor de kleuren van de fauteuil. Ga voor een stoel in de kleur ‘red red wine’ of ’21 shades of grey’. Maar ook ‘I scream for ice cream’ en ‘a walk in the forest’ zijn opties voor kleuren. Al deze kleuren zijn dan weer leverbaar in verschillende materialen. Bovendien kunnen de poten ook nog in een andere kleur. Zo past deze bank altijd bij jou in huis.

Wil je zien hoe Lucie het best past bij jou in huis? Kom dan langs in onze showroom. Bovendien kan je hier ook inspiratie opdoen op het gebied van wonen, kleuren en trends.

Fauteuil Lucie small is leverbaar in stof vanaf €1.024,-.

vanaf: 1.024,-
ARTIKELNR.: 9034375

Gerelateerde producten

Als afgebeeld

Fauteuil Lucie 
materiaal: stof
kleur: blauw
afmeting (hxbxd): 84x96x95cm
zithoogte: 44cm
zitdiepte: 62cm
uitvoering: medium, FA30 kleur Blue Bayou

€1.378,-

Merk: Moome

Opties:
de fauteuil Lucie is leverbaar in small en medium, keuze uit verschillende materialen en kleuren

Ook leverbaar:
bank (small, medium, large en x-large)
voetenbank (small en medium)
hoofdsteun (small en medium)