12000m2 wooninspiratie Gratis parkeren Interieuradvies Restaurant 8.3/10 op basis van 610 reviews

Fauteuil Jola: superieur zitcomfort!

Fauteuil Jola is een tijdloze fauteuil die in elk interieur past. De rugleuning is verstelbaar voor optimaal comfort. Het model Jola wordt standaard geleverd met een zwarte draaivoet, maar het is ook mogelijk om te kiezen voor een luxere voet.

Met Jola is er veel mogelijk. Ook qua bekleding. Zo kun je kiezen om Jola uit te voeren in een stof of leder. Deze materialen zijn dan weer leverbaar in diverse kleuren. Jola is zo altijd helemaal aan te passen aan jouw smaak.

  • Comfortabele zit
  • Enorme keuze in stof- en ledersoorten

Het getoonde model is uitgevoerd met een zwarte draaivoet. Deze voet geeft de stoel een moderne uitstraling. Uiteraard kun je ook kiezen voor een voet in een andere kleur. Bovendien kan de fauteuil geleverd worden met een hocker, waardoor er nog meer mogelijkheden zijn voor ontspanning.

Doordat Jola in zoveel materialen en kleuren leverbaar is, is deze fauteuil goed te combineren met de bank in je zithoek.

Wil je weten hoe je Jola het best kan plaatsen bij jou thuis? Kom dan langs bij ons in de showroom. Hier kun je Jola in het echt bewonderen en kun je meteen zien in welke kleuren deze fauteuil leverbaar is. Bovendien kan je in de showroom inspiratie opdoen op het gebied van wonen, kleuren en trends.

Fauteuil Jola met draaivoet is in stof leverbaar vanaf €249,- en in leer vanaf €1249,-

vanaf: 999,-
ARTIKELNR.: 10336372

Gerelateerde producten

Als afgebeeld:

Fauteuil Jola
materiaal: stof si
kleur: 291-grijs melee
afmeting (hxbxd): 097x068x089
zithoogte: 44
zitdiepte: 53
uitvoering: stof si 291-grijs melee met draaivoet vision 06-zwart

€ 999,-

Merk: IN.HOUSE

Opties
Jola is leverbaar in diverse materialen en kleuren
verschillende keuzes voor voet
fauteuil kan 3 centimeter hoger of lager
optie terugdraaimechanisme

Ook leverbaar
hocker