12000m2 wooninspiratie Gratis parkeren Interieuradvies Restaurant 8.3/10 op basis van 610 reviews

Fauteuil Hidde: het succesnummer van Label!

Fauteuil Hidde is ontworpen door Gerard van den Berg en vernoemd naar zijn oudste kleinzoon. Geen wonder dat deze fauteuil het succesnummer is van het merk Label. De vorm van de fauteuil heeft veel weg van een baseball handschoen. Door te kiezen voor bekleding van leder, komt dit nog meer naar voren. De vorm van de kuip van Hidde is ook nog eens uitnodigend. Hier kun je je lekker in weg nestelen. Combineer Hidde met de bijpassende pouffes voor extra comfort. Wil je nog meer comfort? Kies dan voor de Hidde Soft!

Hidde kan geleverd worden in diverse stof- en ledersoorten. De draaivoet kan ik chroom of black grey poedercoat. Hierdoor kan je de fauteuil helemaal aanpassen aan jouw wensen en behoeften.

Wil je weten hoe fauteuil Hidde het best past bij jou in huis? Of heb je liever een andere fauteuil? Kom dan naar onze showroom en bewonder het grote assortiment aan woonartikelen. Zo kun je hier bijvoorbeeld ontdekken wat wel en niet past bij jouw huis, maar kan je ook inspiratie opdoen op het gebied wonen, kleuren en trends.

De fauteuil is in stof leverbaar vanaf €1599- en in leer vanaf €1930,-

vanaf: 1.599,-
ARTIKELNR.: 9057645

Als afgebeeld

Fauteuil Hidde
materiaal: leder yak
kleur: cognac / brown
afmeting (hxbxd): 87x94x94cm
zithoogte: 40cm
uitvoering: leder yak, chroom poot

€2370,-

Merk: Label

Opties
fauteuil hidde kan worden geleverd in diverse kleuren stof en leer
keuze tussen chroom of black grey poedercoat voet (tegen een meerprijs ook andere mogelijkheden)

Ook leverbaar
pouffe
hidde soft