Klantbeoordelingen★★★★★★★★★★8,4 van 10505 beoordelingen
Feedback Company

op basis van 12000 m2 wooninspiratie Gratis parkeren Interieuradvies kinderspeelruimte

Halia fauteuil; Welke maat past bij jou?

Relaxfauteuil

Halia is modern vormgegeven met metalen details en een moderne stofkleur. Je hebt bovendien de keuze uit verschillende maten: small, medium of large.

De fauteuils zijn uitgevoerd in frisse moderne kleuren maar er is een keuze uit tal van andere stofsoorten, kleuren en leersoorten. De kwaliteit van de relaxfauteuils Halia is uitermate goed door het gebruik van koudschuim in de zitting in combinatie met een nosagvering. Daarnaast is er gebruik gemaakt van vormschuim in de rugleuning wat zorgt voor een optimaal comfort.

Nadat je de maatvoering van de relaxfauteuil hebt bepaald kies je de gewenste relaxfunctie: standaard wordt model Halia uitgevoerd met een uitstekend gasveermechanisme met een stijlvolle drukknop. Optioneel is het mogelijk de fauteuil uit te voeren met een elektrische bediening door middel van 2 motoren. Dit mechanisme is tevens uit te breiden met een handige accu zodat er geen snoeren aan te pas komen, uitsluitend om de accu zo nu en dan op te laden. Het grote voordeel van een 2-bediening (2 motoren) is het individueel bedienen van de rugleuning en zitting. Op deze manier heb je veel meer mogelijkheden de ideale relaxpositie te selecteren. Indien je liever een bediening wenst met een handige compacte sta op functie al dan niet in combinatie met een accu is dit uiteraard ook mogelijk.


Lees verder…

799,-
ARTIKELNR.: FR0485Y

Als afgebeeld:

Halia fauteuil
materiaal: Stof Lido
kleur: Orange
afmeting (hxbxd): 110x64x80cm
zithoogte: 45cm
zitdiepte: 53cm
uitvoering: small - poot geborsteld metaal 5-teens - gasveerbediening - hoofdsteun

Opties:
verkrijgbaar in diverse kleuren en kwaliteiten leer en stof
poot - B 5-teens metaal geborsteld, C schijfvoet metaal of hout of D 5-teens aluminium
bediening - gasveer of met 2 motoren
accu - i.c.m optie 2 motorig
sta op functie

Ook leverbaar:
Fauteuil small
Fauteuil medium
Fauteuil large
Nekkussen