12000m2 wooninspiratie Gratis parkeren Interieuradvies Restaurant 8.3/10 op basis van 610 reviews

Fauteuil Draat: uniek en verfijnd!

Fauteuil Draat heeft een zit en rug die gemaakt is van draadstaal. Daar komt de naam ‘Draat’ dan ook vandaan. Door de bijzondere zit en rug is de fauteuil uniek en verfijnd. Bovendien is elk exemplaar zorgvuldig ontworpen. De stoelen zijn met de hand gemaakt, wat heel erg bijdraagt aan de uitstraling van deze fauteuil. Draat zal eindeloos blijven boeien met zijn lijnenspel.

De fauteuil heeft talloze mogelijkheden qua kleur en materiaal. Zo kan je kiezen voor een fauteuil bekleed in stof of leer en in de kleur die past bij jouw woonstijl. Maar je kan ook kiezen voor dubbelstoffering. Met andere woorden, met deze fauteuil heb je heel veel vrijheid in het ontwerp!

Wil je weten hoe Draat van Bert Plantagie het best past bij jou in huis? Kom dan langs in de showroom. Hier kun je de fauteuil en de materialen waar het in leverbaar is, komen bekijken. Mocht je dan nog vragen hebben, dan hepen onze verkopers je graag. Bovendien kan je bij ons in de showroom inspiratie opdoen op het gebied van wonen, kleuren en trends.

Fauteuil Draat is in stof leverbaar vanaf € 715,- en in leer vanaf € 919,-

vanaf: 715,-
ARTIKELNR.: 9057561

Gerelateerde producten

Als afgebeeld:

Fauteuil Draat
materiaal: leder Rancho
kleur: stone
afmeting (hxbxd): 86,5 x 80 x 84 cm
zithoogte: 42 cm
zitdiepte: 54,5 cm
uitvoering: D41 in LG2 leder Rancho kleur Stone

 € 1021,-

Merk: Bert Plantagie

Opties
fauteuil Draat is leverbaar in diverse kleuren stof en leer
optie voor dubbelstoffering
poten en slededop in verschillende kleuren

Ook leverbaar 
eetstoel
armstoel
hocker