12000m2 wooninspiratie Gratis parkeren Interieuradvies Restaurant 8.3/10 op basis van 610 reviews

Fauteuil Calani: onze super comfortabele fauteuil

Fauteuil Calani heeft een ontzettend fijn zitcomfort.  De zitting is namelijk voorzien van een stalen nosagvering in combinatie met HR-schuim (ook wel koudschuim genoemd). Deze combinatie zorgt voor een hoogwaardige kwaliteit.

Calani kan heel goed gecombineerd worden met een (hoek)bank of met een losse set banken. Bovendien kun je kiezen of je deze fauteuil met een hoge of lage rugleuning neemt. Ook zijn er twee verschillende opties voor poten, namelijk een vaste pootset of een draaipoot. Dat zijn trouwens niet de enige keuzes die je hebt voor Calini. De fauteuil is namelijk ook nog eens leverbaar in de vele stof- en ledersoorten van de IN.HOUSE COLLECTIE. Hierdoor kan je de fauteuil niet alleen goed matchen met je huidige interieur, maar ook nog eens met al je andere meubelen van IN.HOUSE. Kies die mooie veloursstof op je eetstoelen en laat dezelfde kleur terugkomen op je bank of fauteuil, maar in een heel andere stofsoort. Wil je liever alle meubelen in dezelfde stofsoort en stofkleur? Geen enkel probleem, het kan allemaal.

Wil je weten hoe Calani het best past bij jou in huis? Kom dan langs bij ons in de showroom. Onze verkopers helpen je graag met het uitzoeken van het juiste materiaal waarin jij Calani kan bekleden. Bovendien kan je in onze showroom inspiratie opdoen op het gebied van wonen, kleuren en trends.

Fauteuil Calani is in stof leverbaar vanaf €679,- en in leer vanaf €799,-

vanaf: 679,-
ARTIKELNR.: 10333726

Gerelateerde producten

Als afgebeeld:

Fauteuil Calani
materiaal: microleder mustang en leder granada
kleur: 168-plump en ash
afmeting (hxbxd): 099x079x084 cm
zithoogte: 44cm
zitdiepte: 51cm
uitvoering: met hoge rug in leder granada ash (voorkant/binnenkant) in combinatie met microleder mustang 168-plump
(achterkant) en zwarte metalen draaipoot

€ 949,-

Merk: IN.HOUSE

Opties
Fauteuil Calani is leverbaar in diverse kleuren stof en leer
hoge of lage rug
draaipoot of vaste poot