Klantbeoordelingen★★★★★★★★★★8,4 van 10615 beoordelingen
Feedback Company

op basis van 12000 m2 wooninspiratie Gratis parkeren Interieuradvies kinderspeelruimte

Fauteuil Babe: een fauteuil met een hoog knuffelgehalte!

Fauteuil Babe van het merk By-Boo is een echte blikvanger. Deze fauteuil heeft een hoog knuffelgehalte. Dat komt door de schattige bekleding die doet denken aan een schapenvachtje. Hierdoor is de fauteuil extra comfortabel. Babe is daarom perfect om lekker in weg te kruipen tijdens het kijken van een mooie film. Maar ook het lezen van een goed boek gaat goed met deze fauteuil. Babe is heerlijk om in te relaxen en in te ontspannen en dat maakt de fauteuil perfect.

Door de slanke poten en het schapenvachtje van kunstwol, krijgt de fauteuil een moderne uitstraling. De fauteuil is ideaal als aanvulling op je zithoek, maar kan ook heel goed op zichzelf. Bijvoorbeeld in een lees- of koffiehoek. De fauteuil is leverbaar in een witte of zwarte kleur, waardoor het past in veel verschillende interieurstijlen.

Ben je benieuwd naar deze fauteuil? Wil je het schapenvachtje van Babe graag in het echt komen bekijken? Of wil je de fauteuil vergelijken met onze andere moderne fauteuils? Kom dan langs bij ons in de showroom. Hier kan je ook inspiratie opdoen op het gebied van wonen, kleuren en trends.

299,-
ARTIKELNR.: 90464798

Als afgebeeld

Fauteuil Babe
materiaal: Stof
kleur: zwart
afmeting (hxbxd): 74x72x71cm
uitvoering: zwart

€299,00

Merk: By-Boo

Opties
fauteuil Babe is leverbaar in een zwarte of witte kleur