12000m2 wooninspiratie Gratis parkeren Interieuradvies Restaurant 8.3/10 op basis van 610 reviews

Fauteuil Audette: een strak design

Fauteuil Audette is een bijzondere stoel om te zien. Zo zorgt het dunne gekleurde metalen frame en de in dezelfde kleur gekleurde kussens ervoor dat dit een stoel is die meteen opvalt in huis.

Tevens is de fauteuil Audette, wat onderdeel is van het designmerk Moome, ontworpen door Karlien Imants. Ze heeft gekozen voor een tijdloos design dat perfect samenkomt in elk hedendaagse interieur.

Bovendien heeft deze stoel een leuke extra, namelijk de namen van de kleuren. Ga voor een fauteuil in de kleur ‘red red wine’ of ’21 shades of grey’. Maar ook ‘I scream for ice cream’ is een van de opties voor kleuren. Al deze kleuren zijn dan weer leverbaar in verschillende materialen. Hierdoor kun je de fauteuil helemaal aanpassen aan jouw wensen en behoeften

Daarnaast wordt het frame van de poten worden standaard geleverd in RAL 9005 Black, maar je kunt tegen een meerprijs ook kiezen voor een andere RAL-kleur. Hierdoor kan je het frame van de poten matchen met de kussens, maar is er ook de optie om een stoel in twee kleuren te nemen.

Wil je weten hoe fauteuil Audette het best past bij jou in huis? Of heb je liever een andere fauteuil? Kom dan naar onze showroom en bewonder het grote assortiment aan woonartikelen. Zo kun je hier bijvoorbeeld ontdekken wat wel en niet past bij jouw huis, maar kan je ook inspiratie opdoen op het gebied wonen, kleuren en trends.

De fauteuil is in stof leverbaar vanaf € 646,-

vanaf: 646,-
ARTIKELNR.: 9057815

Gerelateerde producten

Als afgebeeld:

Fauteuil Audette
materiaal: stofgroep 5
kleur: blauw
afmeting (hxbxd): 81x67x79cm
uitvoering: ST05 blauw

€765,-

Merk: Moome

Opties:
de fauteuil Audette kan worden geleverd in verschillende kleuren en materialen
frame / poten – leverbaar in diverse kleuren

Ook leverbaar
fauteuil Aude