12000m2 wooninspiratie Gratis parkeren Interieuradvies Restaurant 8.3/10 op basis van 610 reviews

Eettafel Ultima: voor de ultieme uitstraling

Eettafel Ultima heeft een robuust metalen onderstel en een stoer rustiek eiken blad. Bovendien is het onderstel van Ultima op meerdere posities te plaatsten, waardoor alle stoelen een ideale plaats aan tafel kunnen krijgen. Ultima is in meerdere maten en kleuren verkrijgbaar.

  • Prachtig rustiek eiken
  • Industriële uitstraling
  • Meerdere kleuren mogelijk

Het eikenhout is afkomstig uit Europese bossen. Bovendien is het hout speciaal geselecteerd, zodat het een rustiek karakter kan waarborgen.

Nadat het hout voor de tafel tot planken gezaagd is, volgt er een lange periode om het hout goed te drogen. Dit gebeurt eerst aan de buitenlucht. Daarna wordt het hout in droogkamers gedroogd tot het een ideaal vochtpercentage heeft. Dit proces duurt zo’n 6 tot 8 maanden.

De planken worden in de juiste maten gezaagd, zodra het het juiste vochtpercentage bereikt heeft. Ook worden de planken per tafelblad gesorteerd. Hierdoor komt het rustieke karakter van de tafel goed naar voren. Bovendien krijgt de tafel een uniek uiterlijk. Immers, elke plank en de samenstelling hiervan is weer anders. Daardoor heb je altijd een uniek meubelstuk.

De volgende stap is het handmatig bewerken van het blad. Dit wordt gedaan door vakmensen. Zij bewerken de groeven en noesten van de houten tafel. Vakmensen gaan aan de slag met speciaal gereedschap om de groeven en noesten goed te bewerken. Dit proces neemt een geruime tijd in beslag, want alleen zo kan het robuuste karakter van het tafelblad goed naar voren komen. Daarna wordt het blad weer handmatig geschuurd.

Als laatste worden de metalen bussen aan de onderkant van de tafel geplaatst. Hierin worden later de poten in geplaatst. Je mag zelf kiezen waar je de poten wil, waardoor je uiteindelijk een unieke eettafel krijgt.

vanaf: 1.099,- 979,-
ARTIKELNR.: TL1202Y

Als afgebeeld:

Eetkamertafel Ultima
materiaal: Eikenhout
kleur: Pole grey
afmeting (hxbxd): 78x200x100cm
uitvoering: poot metaal naturel gelakt

Merk: IN.HOUSE

Opties:
tafelblad – verkrijgbaar in diverse kleuren en verschillende maten
poten zijn op 3 plekken te plaatsen
blad – optie blad met minder noesten en windscheurtjes

Ook leverbaar:
Bartafel
Salontafel