12000m2 wooninspiratie Gratis parkeren Interieuradvies Restaurant 8.3/10 op basis van 610 reviews

Eettafel Tuareg: een uniek plekje om aan te eten!

Eettafel Tuareg is een unieke en moderne eettafel. De eettafel is gemaakt van gerecycled teakhout. Bovendien is de tafel ook handgemaakt. Hierdoor is elke Tuareg eettafel weer net een beetje anders. Wanneer je deze tafel in huis plaatst, heb je dus eigenlijk een uniek meubelstuk.

Bijzonder aan deze tafel zijn de zwarte vierkante poten. Ook dit maakt de tafel wat unieker. Immers, niet alle tafels hebben van die vierkante zwarte poten. Bovendien valt de tafel hier meer door op, waardoor het een mooie eyecatcher is voor in huis.

De tafel is ook goed te matchen met verschillende eetstoelen. Zowel eetstoelen met als zonder arm passen bij deze eettafel. Ook dit maakt Tuareg een ideale tafel voor in huis.

Wil je weten hoe Tuareg het best bij jou in huis past, kom dan bij ons langs in de showroom. Hier vind je een hele hoop verschillende tafels, waaronder mooie eettafels. Zo kun je de tafels vergelijken en zie je meteen wat wel en niet past bij jouw wensen en behoeften. Daardoor vind je altijd de kast van jouw dromen. Bovendien kan je bij ons in de showroom inspiratie opdoen op het gebied van kleur, wonen en trends.

1.099,-
ARTIKELNR.: 9004498

Gerelateerde producten

Als afgebeeld:

Eettafel Tuareg
materiaal: gerecycled teakhout en zwart metaal
afmetingen (hxbxd): 78x220x100 cm
uitvoering: UR 680023

€ 1099,-

Merk: d-Bodhi Urban

Opties:
voor de eettafel Tuareg zijn geen andere opties beschikbaar

Ook leverbaar: 
boekenrek
bijzettafel
dressoir