12000m2 wooninspiratie Gratis parkeren Interieuradvies Restaurant 8.3/10 op basis van 610 reviews

Eettafel Solerte: dat eet lekker!

Eettafel Solerte is een stoere tafel om te zien. De tafel past altijd bij jouw interieurstijlen. Dit komt omdat Solerte geleverd wordt met verschillende bladen en tafelpoten.

  • Prachtige industriële uitstraling
  • In vele kleuren eiken leverbaar
  • Karakteristieke handmatige afwerking van het blad

Het bovenblad van Solerte is gemaakt van stoer eikenhout. Met de hand zijn hier karakteristieke inkervingen in verwerkt. Dit zorgt ervoor dat de unieke uitstraling geaccentueerd wordt. Omdat het hand bewerkt is, is geen enkele tafel hetzelfde. Daardoor kan jouw tafel iets afwijken met wat je op de foto ziet. Dat maakt jou tafel uniek!

Als je de tafel met een X- of U-pootset bestelt, kun je de poten op 3 posities onder het blad plaatsen, net wat jij het mooiste vindt. Zo kun je er bijvoorbeeld voor kiezen om de poten iets verder on het blad te plaatsen. Dit is handig wanneer de kopse kant vaak gebruikt wordt om aan te zitten. Verder kan je nog kiezen voor de spinvormige poot.

Ook is er een salontafel van Solerte. Door dit te matchen met de eettafel, creëer je een mooie eenheid in je huis.

Daarnaast is het onderhoud van de eettafel Solerte erg simpel. De tafel is dagelijks schoon te maken met een zachte katoenen doek. Bovendien krijg je voor de driejaarlijkse onderhoudsbeurt een clean&care kit. Deze kit zorgt voor een dieptereiniging. Daarnaast geeft de nabehandeling met matpolish bescherming aan de laklaag.

Eettafel Solerte met X-poot en kleur naturel is leverbaar vanaf €899,-

 

 

vanaf: 899,-
ARTIKELNR.: 10319974

Als afgebeeld:

Eettafel Solerte
materiaal: eiken en metaal
kleur: pole grey
afmeting (hxbxd): 78x100x180cm
uitvoering: X-poot en kleur pole

€ 999,-

Merk: IN.house

Opties:
eettafel Solerte is beschikbaar met een U-poot, X-poot of spinvormige poot, in de kleuren pole grey en natural en met een boomstamblad of recht blad.

Ook leverbaar:
salontafel