12000m2 wooninspiratie Gratis parkeren Interieuradvies Restaurant 8.3/10 op basis van 610 reviews

Eettafel Gardo: wat kies jij?

Eettafel Gardo heeft alles! Of je nu een tafel wenst met een rond, vierkant of rechthoekig blad, een metalen poot of een houten poot; het kan allemaal met ons tafelconcept. Daarnaast is het zelfs mogelijk een keuze te maken uit 3 houtkwaliteiten van fijn rustiek tot grof rustiek en uiteraard zijn er vele kleuren mogelijk.

Door middel van een eenvoudig stappenplan stel je jouw ideale Gardo eettafel samen. Als eerste stap kies je de bladmaat. De tafelbladen kunnen bij de meeste modellen ook op maat geleverd worden, zo kun je jouw tafel per 5 cm lengte bepalen en de breedtematen kun je ook gewoon aan laten passen. Er zijn 2 houtkeuzes mogelijk; eiken rustiek (met open knoesten en haarscheurtjes) en eiken fijn rustiek (dit is eiken rustiek maar dan met de knoesten en grotere scheurtjes opgestopt, kleinere haarscheurtjes zijn open). Vervolgens kies je de gewenste kleur van het tafelblad. Bovendien zijn er diverse prachtige kleuren mogelijk in een matte lakafwerking. Indien gewenst kun je zelf een kleurstaal meenemen naar de winkel om de kleur van jouw nieuwe tafel zoveel mogelijk te laten matchen met je bestaande meubelen. Ten slotte is er een uitgebreide keuze in tafelpoten, deze geven de gewenste uitstraling aan de tafel. Deze tafel is eveneens uit te bouwen als bartafel met een set van U-poten. Ook qua kleuren heb je voor de tafelpoten diverse keuzemogelijkheden. De positie van de meeste poten kun je zelf bepalen, recht onder de hoeken van het tafelblad of iets naar binnen/buiten geplaatst. Laat je informeren door onze deskundige verkoopadviseurs over de verschillende modellen tafelbladen en onderstellen. Uiteraard is er ook keuze uit diverse salontafels.

Onderhoud:

Om optimaal te genieten van je nieuwe tafel is het raadzaam deze goed te onderhouden. Het dagelijkse onderhoud is simpel, afnemen met een schone en zachte lichtvochtige doek (katoen), daarna droogwrijven.

Kortom: met deze tafel kun je echt alle kanten op!

Eettafel Gardo basis 140×78 cm is leverbaar vanaf € 809,-

vanaf: 809,-
ARTIKELNR.: 10257689

Gerelateerde producten

Als afgebeeld:

Eettafel Gardo
materiaal: eikenhout massief
kleur: CBM-281
afmeting (hxbxd): 76x240x98cm
uitvoering: massief rustiek eikenhout (6 cm opgedikt 2+2+2) in de kleur naturel geborsteld met metalen XX-spinpoot 9×9 cm in
de kleur industrieel blank gelakt (eiken rustiek)

€ 1299,-

Merk: IN.House

Opties:
blad – verkrijgbaar in diverse kleuren
onderstel – hout of metaal
metaal kleur – anthracite, industrieel, mat wit of mat zwart
hout kleur – diesel, vintage, beton, smoked, naturel, white wash, kalk of rustiek

Ook leverbaar:
Diverse maten
Model rechthoek, vierkant, rond of ei-vormig