12000m2 wooninspiratie Gratis parkeren Interieuradvies Restaurant 8.3/10 op basis van 610 reviews

Eettafel Charly; modern industrieel tafelen!

Eettafel Charly heeft een industriële uitstraling welke gecombineerd is met een tijdloze moderne vormgeving. De metalen staander aan de zijkant van de meubelen zijn robuust vormgegeven.

• Onbewerkt hout in combinatie met metaal
• Industriële look
• Gunstig in prijs

Het onbewerkte hout geeft het woonprogramma een natuurlijke touch, het is bovendien makkelijk in onderhoud. Indien er eens sprake is van een niet te verwijderen vlek, volstaat het om het meubel over een groter oppervlakte licht op te schuren. De kasten geven je interieur meteen een bijzondere uitstraling aangezien ze voorzien zijn van energiezuinige LED verlichting. Bovendien is deze verlichting met een drukknop simpel in of uit te schakelen.

Je kunt de meubelen uit de Charly serie eenvoudig onderhouden door ze regelmatig met een schone, licht vochtige doek af te nemen. Het hout is een product uit de natuur, geen enkele boom of plank is hetzelfde en daarom haal je met ieder item uit de Charly serie een uniek product in huis. Elk item heeft zijn geheel eigen uitstraling, structuur en houtmotief. Kleurnuances in het hout horen bij dit meubel en geven dit woonprogramma een geheel eigen karakter.

899,-
ARTIKELNR.: 10206933

Gerelateerde producten

Als afgebeeld:

Charly eetkamertafel
materiaal: Kikar hout
kleur: onbewerkt
afmeting (hxbxd): 77x220x100cm
uitvoering: poot zwart metaal – 36191

€ 899,-

 

Opties:
Charly is een volledig woonprogramma

Ook leverbaar:
Dressoir
TV dressoir
Vitrinekast
Highboard
Bergkast
Boekenkast
Salontafel
Hoektafel
Eetkamertafel
Uitschuiftafel