12000m2 wooninspiratie Gratis parkeren Interieuradvies Restaurant 8.3/10 op basis van 610 reviews

Eettafel Centi: gezellig tafelen!

Eettafel Centi is een prachtige tafel van IN.HOUSE. Met deze ronde eettafel kan je wel heel erg gezellig tafelen. De eettafel is voorzien van een massief new oak eiken blad met een verjongde bladrand. Het onderstel bestaat uit een metalen kruispoot. Heb je liever geen verjongde bladrand, dan kan de eettafel ook geleverd worden met een rechte bladrand.

Het voordeel van een ronde tafel is dat je heel gezellig met een grotere groep kunt eten en borrelen. Immers, aan een ronde tafel kan je vaak net wat meer mensen kwijt. Bovendien kan iedereen elkaar aankijken, waardoor tafelen extra gezellig wordt.

Ben je dol op Centi, maar heb je geen ruimte voor een nieuwe eettafel? Centi is ook leverbaar als salontafel. Daarnaast is de eettafel leverbaar in drie verschillende maten, waardoor de tafel altijd past bij jou in huis!

Ben je benieuwd naar Centi? Wil je deze ronde tafel in het echt zien of wil Centi vergelijken met onze andere eettafels? Kom dan langs bij ons in de showroom. Hier kun je ook inspiratie opdoen op het gebied van wonen, kleuren en trends.

Eettafel Centi is leverbaar vanaf €1149,- 

vanaf: 1.149,-
ARTIKELNR.: 10347860

Als afgebeeld:

Eettafel Centi
materiaal: New Oak
kleur: natural lak en nr.3 natural
afmetingen (hxb): 077xØ140
uitvoering: eettafel Ø140 met massief “new oak” eiken blad (3cm) in kleur natural lak met verjongde bladrand en metalen kruispoot in kleur nr.3 natural

€1199,-

Merk: IN.HOUSE

Opties
tafel Centi is leverbaar in verschillende maten
optie voor schuine of rechte rand tafelblad

Ook leverbaar
salontafel