12000m2 wooninspiratie Gratis parkeren Interieuradvies Restaurant 8.3/10 op basis van 610 reviews

Eettafel Carento A-poot: karaktervol en stoer!

Eettafel Carento A-poot heeft een afgeschuinde rand dat de tafel een elegante industriële look geeft. Het blad is vervaardigd uit rustiek eikenhout. Bovendien heeft Carento een oude look door het speciale procedé.

Carento is ook leverbaar met een spinpoot.

Model Carento is kwalitatief hoogstaand en opgebouwd uit eerlijke materialen: metaal en massief eikenhout. Door het gebruik van rustiek en massief eikenhout en de speciale handmatige bewerking krijg je tafelbladen met een geheel eigen karakter. Door de houtselectie en de handmatige afwerking is geen enkel tafel gelijk aan elkaar en dit geeft de tafel zijn specifieke charme. Met eettafel Carento heb je altijd een uniek item in huis staan.

De verschillende planken worden later handmatig geselecteerd en bij elkaar gebracht om een tafelblad te vormen. De planken worden als tafelblad verlijmd, meerdere malen geschuurd en met handgereedschap bewerkt. De getoonde uitvoeringen hebben bovendien nog een afwerking gehad met metalen borstels. Als laatste stap worden de bladen met een laklaag afgewerkt.

Wil je weten hoe Carento het best past bij jou in huis? Kom dan langs bij ons in de showroom. Onze verkopers kunnen je helpen met het uitzoeken van de juiste tafel en kunnen ook suggesties doen naar eetstoelen die hier het best bij passen. Bovendien kun je hier ook inspiratie opdoen op het gebied van wonen, kleuren en trends.

Eettafel Carento A-poot is leverbaar vanaf €999,-

vanaf: 999,-
ARTIKELNR.: 10336376

Gerelateerde producten

Als afgebeeld

Eettafel Carento A-poot
materiaal: massief verjongd eiken blad
afmeting (hxbxd): 074x240x100cm
uitvoering: 240×100 met verjongd blad (Zwitserse kant) in massief geborsteld new oak eikenhout in kleur taupe met
metalen spinpoot (mikado slim) in kleur nr.5 zwart.

€ 1299,-

merk: IN.HOUSE

Opties
eettafel Carentom A-poot is leverbaar in de kleuren taupe, night glow en diverse actuele houtkleuren
beschikbaar in diverse maten

Ook leverbaar
met spinpoot