Klantbeoordelingen★★★★★★★★★★8,4 van 10567 beoordelingen
Feedback Company

op basis van 12000 m2 wooninspiratie Gratis parkeren Interieuradvies kinderspeelruimte

Eetstoel Scarlett: luxe aan de eettafel

Eetstoel Scarlett zorgt ervoor dat jouw eethoek een comfortabele maar luxe uitstraling krijgt. De bijzondere stiksels op de rug in combinatie met de opvallende gekruiste poten, zorgen ervoor dat Scarlett een echte eyecatcher is in de kamer.

Wat Scarlett heel leuk maakt, is dat de eetstoel leverbaar is in vijf verschillende kleuren. Zo kun je kiezen uit green, pink, black, stone en khaki. Hierdoor maakt het niet meer uit wat voor woonstijl je hebt, Scarlett vindt er zijn plekje wel.

Bovendien is eetstoel Scarlett leverbaar in een velvet stof. Deze stof in combinatie met de opvallende poten, zorgen voor een luxe uitstraling. Met Scarlett heb je een echte eyecatcher in huis.

Wil je weten hoe Scarlett het best bij jou in huis past, kom dan bij ons langs in de showroom. Hier vind je een hele hoop verschillende eetstoelen en banken, waaronder de eetstoel van je dromen. Zo kun je de meubels vergelijken en zie je meteen wat wel en niet past bij jouw wensen en behoeften. Daardoor vind je altijd de eetstoel van jouw dromen. Bovendien kan je bij ons in de showroom inspiratie opdoen op het gebied van kleur, wonen en trends.

Het merk Richmond Interiors begon rond 1980 als familiebedrijf Spieghel Trading Company. Het bedrijf verkocht vooral antieke meubelen en sfeervolle woonaccessoires uit Engeland en Frankrijk. Door de snelle groei, is Spieghel van een normale winkel naar een groothandel gegaan. Spieghel had inmiddels een internationale markt in handen, waar het meubels voor wilde gaan ontwerpen. Deze internationale ontwikkeling zorgde ervoor dat er een internationale naam werd bedacht: Richmond Interiors.

298,-
ARTIKELNR.: 9041059

Als afgebeeld:

Eetstoel Scarlett
materiaal: velvet
kleur: green
afmeting (hxbxd): 93,5x54x70cm
uitvoering: green velvet, gouden poot

€ 298,-

Merk: Richmond

Opties:
eetstoel Scarlett is leverbaar in de kleuren green, pink, black, stone en khaki