12000m2 wooninspiratie Gratis parkeren Interieuradvies Restaurant 8.3/10 op basis van 610 reviews

Eetstoel Malonno: modern tafelen!

Eetstoel Malonno is uitgevoerd in hoogwaardig leder en is makkelijk verplaatsbaar door de moderne wielen. Je hebt veel keuze in poten of wieltjes dus je kunt deze stoel naar je eigen wens samenstellen.

  • Uitgebreide keuze in poten en wielen
  • Zeer veel stof en ledermogelijkheden
  • Aangenaam prijsniveau

Eetstoel Malonno is bovendien verkrijgbaar is veel leersoorten en kleuren en bovendien te stofferen in alle stoffen uit de IN.HOUSE stofcollectie waardoor er mooie combinaties te maken zijn met andere meubelen uit de IN.HOUSE collectie. Indien de standaard hoogte niet goed bij je voorkeuren past kun je ook de stoel
ook op maat laten maken. Dit heeft slechts een kleine meerprijs. De Malonno serie is kwalitatief uitstekend gemaakt en is door zijn tijdloze belijning een favoriet in de  IN.HOUSE collectie. Denk ook eens aan een combinatie van eetstoel en armstoel aan een tafel te plaatsen; de armstoelen zijn makkelijk als extra zitplaats bij te plaatsen in de zithoek.

Wil je weten hoe Malonno het best past bij jou in huis? Kom dan langs in de showroom. Onze verkopers helpen je graag met het uitzoeken van bijvoorbeeld de ideale tafel voor bij deze stoel. Ook kun je in onze showroom inspiratie opdoen op het gebied van wonen, kleur en inspiratie.

Eetstoel Malonno is leverbaar vanaf € 189,-

vanaf: 189,-
ARTIKELNR.: 10289772

Gerelateerde producten

Als afgebeeld:

Eetstoel Malonno
materiaal: leder Toledo
kleur: Petrol
afmeting (hxbxd): 91x48x63cm
zithoogte: 44cm
zitdiepte: 49cm
uitvoering: ronde zwart gemoffelde poten en zwarte skatewielen

€ 224,-

Merk: IN.HOUSE

Opties:
verkrijgbaar in veel stof- en leersoorten, veel kleurmogelijkheden
poot – metaal of eikenhout
opties poot – beugelpoot chroom, sledepoot RVS, skatewielen

Ook leverbaar:
Armstoel