Klantbeoordelingen★★★★★★★★★★8,4 van 10615 beoordelingen
Feedback Company

op basis van 12000 m2 wooninspiratie Gratis parkeren Interieuradvies kinderspeelruimte

Eetstoel Köln: brengt sfeer in huis!

Eetstoel Köln is onderdeel van het Spaanse merk Mobliberica. De eetstoel sluit perfect aan bij de Scandinavische stijl, maar misstaat ook niet in een moderne of design interieurstijl.

Bij het design van deze stoel is er veel nagedacht over order zuiverheid. Maar ook het gevoel van verwelkoming is belangrijk bij deze stoel. Bovendien moest het een tijdloos design zijn, zodat de stoel jarenlang mee kan. Toch blijft deze stoel functioneel en dus ideaal voor in huis.

Het Spaanse Mobliberica is een vooruitstrevend, vakbekwaam en dynamisch bedrijf. Dit is ook terug te zien in hun meubels. Sinds het begin produceert en ontwerpt het merk al aantrekkelijke en innovatieve tafels en stoelen. Het merk heeft niet alleen aandacht voor een zo goed mogelijk product, maar ook voor een zo’n milieubewust productieproces.

Wil je weten hoe Köln het best past in huis? Of ben je nog op zoek naar een eettafel die mooi aansluit bij deze stoel? Kom dan langs bij ons in de showroom. Hier vind je een hoop verschillende meubels, waardoor je in een oogopslag ziet wat wel en niet past bij jouw stijl. Bovendien kan je hier inspiratie opdoen op het gebied van kleuren, wonen en trends.

285,-
ARTIKELNR.: 90433328

Gerelateerde producten

Als afgebeeld:

Eetstoel Köln
materiaal: stof en metaal
kleur: grijs
afmeting (hxbxd): 88x48x58cm

€ 299,-

Merk: Mobliberica

Opties
eetstoel Köln is leverbaar in diverse kleuren

Ook leverbaar
eettafel
uitschuiftafel