Klantbeoordelingen★★★★★★★★★★8,4 van 10615 beoordelingen
Feedback Company

op basis van 12000 m2 wooninspiratie Gratis parkeren Interieuradvies kinderspeelruimte

Eetstoel Donna: deze stoel kan alles!

Eetstoel Donna is in zoveel verschillende opties leverbaar, dat er altijd een variant bij zit die past bij jouw wensen en behoeften. Zo kun je niet alleen kiezen tussen verschillende kleuren en materialen, maar ook of je de stoel met of zonder armleuning neemt. Bovendien is er ook nog een optie voor een greep op de achterkant van de stoel. Hierdoor kan je de stoel makkelijk af en aan tafel schuiven. Ideaal, toch?

Bovendien kan je de stoel net wat meer in de spotlight zetten door de zijkanten in een contrasterende kleur te laten bekleden. Vind je dit niet echt passen bij jouw stijl, maar wil je wel een bijzondere sfeer creëeren? Kies er dan voor om twee verschillende kleuren stoelen te nemen. Of wissel stoelen met armleuning en zonder armleuning af. Met Donna kan het allemaal!

Zoek je nog wat inspiratie voor je eetkamer? Misschien heb je dan wat aan deze tips! Maar ook nodigen we je graag uit in onze showroom. Onze verkopers helpen je graag met het samenstellen van de eetkamer die het best bij jouw stijl past. Bovendien kan je hier ook inspiratie opdoen op het gebied van kleuren, wonen en trends.

Eetstoel Donna is zonder armleuning leverbaar vanaf €189,- en met armleuning vanaf €239,-

vanaf: 189,-
ARTIKELNR.: 9011388

Als afgebeeld

Eetstoel Donna
materiaal: leder catania
kleur: antraciet
afmeting (hxbxd): 94x52x64cm
uitvoering: 36583001, zonder armleuning, met handgreep

€ 289,-

Merk: Henders & Hazel

Opties:
Eetstoel Donna is leverbaar in diverse kleuren, stoffen en lederen
optie voor handgreep

Ook leverbaar:
armstoel