Klantbeoordelingen★★★★★★★★★★8,4 van 10615 beoordelingen
Feedback Company

op basis van 12000 m2 wooninspiratie Gratis parkeren Interieuradvies kinderspeelruimte

Eetstoel Brero: makkelijk in onderhoud!

Eetstoel Brero is een stoel uitgevoerd in een onderhoudsvriendelijke microvezelstof. De stoel heeft zwarte metalen poten en een goed zitcomfort. De rugleuning en zitting vormen samen een geheel. Bovendien is het prachtige carréstiksel vakkundig op de rugleuning en zitting aangebracht. Daarmee is een mooie stoel voor iedereen die een moderne, industriële of Scandinavische keuken heeft of wilt.

  • Korte levertijden
  • Onderhoudsvriendelijk
  • Goed zitcomfort

De onderhoudsvriendelijke microvezelstof van de eetstoel Brero is makkelijk te reinigen, maar ook erg sterk. Daarnaast voelt de stof zacht aan en is het sluitvast. Het kuipje van de stoel is makkelijk en eenvoudig te schroeven op het onderstel. Ook is het onderstel, de zwarte metalen poten, gepoedercoated. Dat betekent dat er een droog poeder op de poten wordt aangebracht, waarna deze lak streeploos open zal vloeien in een oven. Zo wordt de lak op het metaal ‘gebakken, wat weer de sterkst mogelijke lakafwerking geeft die er is.

Wat ook leuk is, is dat de eetstoel een garantie heeft die uit te breiden is naar maar liefst 5 jaar. Hier zijn diverse aanvullende voorwaarden van kracht, waardoor je jarenlang zorgeloos kunt genieten van je nieuwe aankoop. De garantie bestaat uit de constructie van het meubel en garantie tegen vlekken. Daarnaast wordt alles zoveel mogelijk opgelost door een monteur aan huis, zodat een probleem zo snel en efficiënt mogelijk kan worden opgelost.

Eetstoel Brero in stof is leverbaar vanaf € 79,-

vanaf: 79,-
ARTIKELNR.: 10316927

Als afgebeeld

Eetstoel Brero
materiaal: microvezelstof
kleur: cognac
afmeting (hxbxd):  89x49x57cm
zithoogte: 47cm
zitdiepte: 43cm
uitvoering: microvezelstof – cognac

€ 79,-

Merk: IN.House

Opties:
verkrijgbaar in diverse kleuren stof