12000m2 wooninspiratie Gratis parkeren Interieuradvies Restaurant 8.3/10 op basis van 610 reviews

Eetstoel Bouton: modern en stijlvol!

Eetstoel Bouton uit de collectie van Must Living is een modern en stijlvolle aanwinst voor in de eetkamer. De eetstoel is bekleed in een zachte stof die leverbaar is in de kleuren donkergrijs, hunter, slate grey, roze, oker en brik. Hierdoor past de eetstoel altijd bij je thuis. Wat ook leuk is, is twee of meer kleuren van deze stoel met elkaar combineren. Dat geeft een speelse sfeer aan je eethoek en laat het zeker opvallen!

Bouton wordt ondersteund door een zwart metalen frame. De rond gebogen zitting zorgt voor een elegant uiterlijk waardoor Bouton een stijlvolle eyecatcher is.

Wil je weten of Bouton een goede match is voor bij jou in huis? Of wil je deze eetstoel vergelijken met andere eetstoelen? Kom dan langs bij ons in de showroom. Hier kan je deze eetstoel in het echt komen bewonderen, maar kan je ook genieten van al onze andere eetstoelen. Bovendien kunnen onze verkopers je helpen met al je vragen over de Bouton, maar ook over vele andere onderwerpen. Daarnaast kan je bij ons in de showroom inspiratie opdoen op het gebied van wonen, kleuren en trends.

179,-
ARTIKELNR.: 9069416

Als afgebeeld:

Eetstoel Bouton
materiaal: stof smooth
kleur: hunter
afmeting (hxbxd): 83x50x62cm
uitvoering: ML 749692 in stof smooth Hunter

€179,-

Merk: IN.HOUSE

Opties
eetstoel Bouton is leverbaar in de kleuren donkergrijs, hunter, slate grey, roze, oker en brik