fbpx
12000m2 wooninspiratie Gratis parkeren Interieuradvies Restaurant 8.3/10 op basis van 610 reviews

Eetkamertafel Nemaro: talloze mogelijkheden!

Eetkamertafel Nemaro heeft zoveel mogelijkheden, dat deze tafel altijd past in jouw woning. Zo kan je kiezen voor een rond, ovaal, tonvormig of rechthoekig blad in verschillende kleuren. Deze bladen kan je combineren met verschillende onderstellen. Bovendien zijn de tafels leverbaar in verschillende maten.

Nemaro stel je samen door middel van een eenvoudig stappenplan. Allereerst kies je de bladvorm. Vervolgens maak je een keuze in de afmeting. Daarna kies je hoe dik het blad moet zijn. Ga je voor 3 of 4 centimeter? Ook de afwerking van de rand kan jij bepalen. Verder zijn er keuzes te maken in hout. Kies je voor rustiek geborsteld eiken of heb je liever noten? Wanneer je een houtsoort gekozen heb, dan ga je kiezen voor de kleur en afwerking van het blad. Daarna ben je bij de laatste stap aangekomen, namelijk het kiezen van de tafelpoten. Zo stel je in een handomdraai de eettafel van je dromen samen.

Ben je benieuwd naar hoe deze eetkamertafel het best past bij jou in huis? Of wil je Nemaro vergelijken met onze andere eettafels? Kom dan langs bij ons in de showroom. Hier vind je een groot assortiment aan eettafels, waardoor er altijd iets zit wat past bij jou in huis. Bovendien kan je bij ons in de winkel inspiratie opdoen op het gebied van wonen, kleuren en trends.

vanaf: 1.199,-
ARTIKELNR.: 10362783

Gerelateerde producten

Als afgebeeld:

Eetkamertafel Nemaro
materiaal: eiken
kleur: 70-cement
afmeting (hxbxd): 0756x240x110cm
uitvoering: tonvormig 240×110 cm in eiken 70-cement met bladrand recht verjongd, 3 cm dik en zwarte metalen y-vormige poten

€ 1549,-

Merk: IN.HOUSE

Opties
eetkamertafel Nemaro is leverbaar in verschillende maten
keuze tussen rechthoekig, rond, ovaal en tonvormig blad
verschillende opties voor de poot
blad kan in verschillende kleuren en materialen worden geleverd

Ook leverbaar
bartafel