Klantbeoordelingen★★★★★★★★★★8,4 van 10505 beoordelingen
Feedback Company

op basis van 12000 m2 wooninspiratie Gratis parkeren Interieuradvies kinderspeelruimte

Eetkamerstoel Maxim: een stoel met prachtige details!

Eetkamerstoel Maxim is een mooie en strakke stoffen eetstoel van het merk Henders & Hazel. De stoel is leverbaar in verschillende kleuren, waardoor het altijd passend te maken is voor bij jou in huis.

Maxim is bekleed met de stof Calabria en hier zijn vijf kleurencombinaties van leverbaar. De kleuren lever en antraciet hebben standaard een offblack frame. Maar je kan ook kiezen voor een cognac kleur stof, wat te combineren is met zowel een offblack als een yellow frame. Bovendien komt de afwerking van de bies ook weer terug op de rugleuning van de eetkamerstoel. Deze details maken de stoel helemaal af.

Doordat de zowel de stof als de poten van de stoel leverbaar zijn in verschillend kleuren, is het heel leuk om meerdere kleuren aan de eettafel te combineren. Dit geeft een speels en opvallend effect. Je eettafel krijgt hierdoor een uitnodigende sfeer, waardoor het extra gezellig wordt om met zijn allen aan tafel te gaan eten.
Een leuke extra is dat de eetkamerstoel Maxim ook leverbaar is als barstoel. De poten hiervan zijn ietsje hoger. Het is heel leuk om de barstoel en eetkamerstoel, als het kan, te combineren. Dit creëert eenheid en rust, maar geeft ook een strak uiterlijk.

Mocht de stoel Maxim toch niet helemaal jouw ding zijn, wees dan niet getreurd. Bij ons in de showroom vind je hele mooie eetbanken, eetstoelen en eethoeken, waaronder dat wat past bij jouw wens. Bovendien kan je hier ook inspiratie opdoen op het gebied van wonen, kleuren en trends!

149,- 129,-
ARTIKELNR.: 90082104024Y

Als afgebeeld:

Eetkamerstoel Maxim
materiaal: Stof Calabria
kleur: Anthracite
afmeting (hxbxd): 92x48x65cm
zithoogte: 49cm
zitdiepte: 46cm
uitvoering: frame off black

€129,-

Merk: Henders & Hazel

Opties:
Eetkamerstoel Maxim is leverbaar in de kleuren petrol, lever, cognac en antraciet
poten / frame – verschillende kleuren