Menu

Eetkamerstoel Daan

Terug

Eetkamerstoel Daan

Daan eetstoel; Stoere eenvoud!

Armstoel en

eetstoel

Daan zijn voorzien van een mooi draadvormig metalen onderstel. De gekruiste vormen van het metaal vormen een eyecatcher in je interieur. De eetstoel en armstoel zijn leverbaar met diverse stikselmotieven.

   • Stoer en elegant vormgegeven onderstellen
   • Keuze in prachtig leer
   • Mooie handmatige afwerking

De hele serie is leverbaar in leder, bijvoorbeeld Buffalo leder (zoals getoond). Dit leder is ambachtelijk afgewerkt en op kleur ingewassen. Daarnaast hebben we prachtig Vintage/Botswana leder. Voor een optimaal gebruiksgemak adviseren we onze leatherlook Vintage, dit heeft de uitstraling van een “verouderde” ledersoort maar is heel makkelijk te reinigen en verkleurt vrijwel niet.

De serie wordt handmatig gefabriceerd en afgewerkt. Kleine oneffenheden in het metaal, slijpspoortjes etc. horen bij de industriële look van deze serie. Het Buffalo leder wordt in diverse stappen handmatig ingekleurd en afgewerkt. Hierdoor is elk item uniek en ontstaan er kleine verschillen, dit geeft de charme van een industrieel product. Voor Buffalo leder kun je tegen een geringe meerprijs kiezen voor een glansafwerking.

Lees verder…

249,-

Artikelnr.: ES1935V

Als afgebeeld:

Daan eetkamerstoel
materiaal: leder Buffalo
kleur: cognac
afmeting (hxbxd): 87x46x67cm
zithoogte: 52cm
zitdiepte: 43cm
uitvoering: rug quadrant - onderstel metaal

Collectie: IN.House

Opties:
verkrijgbaar in leder Buffalo en Vintage/Botswana
optie - 3 rugmotieven
optie - glansafwerking

Ook leverbaar:
Armstoel Daan