12000m2 wooninspiratie Gratis parkeren Interieuradvies Restaurant 8.3/10 op basis van 610 reviews

Eetbank Twist: voor een sfeervolle eethoek!

Eetbank Twist, voorheen nog eetbank Zara, is een stoer aanzicht voor aan de eettafel. De bank heeft een dikke zitting met een naar buitenstaande bies . Ook heeft de bank zwarte vierkante metalen poten. Dit zorgt voor de stoere uitstraling. Plaatst een bank aan de eettafel en je creëert meteen een sfeervolle eethoek.

De bank Twist is duidelijk een industriële bank vol karakter. Daarnaast heeft het ook een goede zit, wat natuurlijk ook heel belangrijk is. Bovendien heeft deze bank een recht zitcomfort, waardoor de rug ook voldoende gesteund wordt.

Tevens is de Twist leverbaar in diverse stoffen, leersoorten en kleuren. De bank kan daardoor altijd aangepast worden naar jouw wensen en behoeften. Kom langs in de showroom om te ontdekken welke stoffen, leersoorten en kleuren we hebben en wat het best past in jouw eethoek.

Naast een eetbank, heeft Twist ook een eetstoel. Je eethoek wordt nog huiselijker door de eetbank en de eetbank te combineren. Het geeft een losse en gezellige sfeer en nodigt iedereen direct uit om aan tafel te gaan zitten. Ook leuk is om de bank Twist te combineren met de eetstoel Checker. Deze stoel is leverbaar in dezelfde stoffen als Twist en is daardoor perfect te combineren.

Mocht je toch op zoek zijn naar een andere eetbank of eetstoel dan nodigen wij je graag uit in onze showroom. Hier vind je een groot assortiment aan meubels, waaronder ook veel mooie eetbanken. Daarnaast kun je ook inspiratie opdoen op het gebied van wonen, kleuren en trends.

Eetbank Twist met outback leer is leverbaar vanaf €845,-

vanaf: 489,-
ARTIKELNR.: 9004597

Gerelateerde producten

Als afgebeeld:

Eetbank Twist
materiaal: leer
kleur: bruin
afmeting (hxbxd): 87x120x67cm
zithoogte: 52cm
zitdiepte: 45cm
uitvoering: outback leer

€785,-

Opties:
de eetbank Twist is leverbaar in verschillende soorten stoffen, leersoorten en kleuren

Ook leverbaar:
eetstoel