12000m2 wooninspiratie Gratis parkeren Interieuradvies Restaurant 8.3/10 op basis van 610 reviews

Eetbank Daan: stoere eenvoud!

Eetbank Daan is een eyecatcher in je interieur. De stoel heeft namelijk een bijzonder onderstel, gemaakt van draadvormig en gekruist materiaal. Daarnaast is de eetbank leverbaar in verschillende soorten leder, met verschillende soorten stikselmotieven. Hierdoor is de bank helemaal eigen te maken en past het altijd in jouw interieur. Bovendien is Daan ook leverbaar als armstoel of eetstoel. Combineer deze collectie voor een mooi effect aan de eettafel.

Eetbank Daan is leverbaar in diverse stof en ledersoorten, waaronder Buffalo leder. Dit is een bijzondere leersoort, omdat het bijna helemaal handgemaakt is. Het leder wordt op kleur ingewassen, wat in verschillende stappen gaat. Hierdoor verschillen de stoelen soms wat van stof, maar dat zorgt er juist voor dat je een unieke en originele stoel in huis hebt. Bovendien heeft dit de charme van een industrieel product. Mocht een ‘simpele’ Buffalo leder niet genoeg sfeer brengen, dan kan je, tegen een meerprijs, kiezen voor een glansafwerking.

Niet alleen het leder, maar ook de rest van de eetbank is handgemaakt. Hierdoor kan het zijn dat de bank wat kleine oneffenheden in het metaal blijft. Toch zorgt dit juist dat de industriële look van de stoel dan extra goed naar voren komt.

Naast dat Daan ambachtelijk gemaakt wordt, heeft het ook een bijzondere zitting en rugleuning. Deze zijn namelijk gemaakt van hoogwaardig HR (koud) schuim. De eetbank heeft daardoor een zo lang mogelijke levensduur. Maar dat niet alleen. Door dit materiaal heeft Daan ook een bijzonder lekkere zit.

Eetbank Daan is in de kleinste maat in stof leverbaar vanaf € 689,- en in leer vanaf € 749,-

vanaf: 689,-
ARTIKELNR.: 10349006

Gerelateerde producten

Als afgebeeld:

Eetbank Daan
materiaal: leder Buffalo
kleur: zwart
afmeting (hxbxd): 086x180x062 cm
zithoogte: 52cm
zitdiepte: 46cm
uitvoering: 180 cm met rug quadrant in leder buffalo antraciet met metalen frame in kleur zwart (5)

€ 749,-

Collectie: IN.House

Opties:
eetstoel Daan is verkrijgbaar in diverse stof en ledersoorten
optie – 4 rugmotieven
optie – 3 framekleuren
maten – 180cm, 200cm of 220cm

Ook leverbaar:
armstoel
eetstoel