Klantbeoordelingen★★★★★★★★★★8,4 van 10615 beoordelingen
Feedback Company

op basis van 12000 m2 wooninspiratie Gratis parkeren Interieuradvies kinderspeelruimte

Dressoir Tetrim: een speelse kast voor in huis!

Dressoir Tetrim is een mooie designkast van het merk Hülsta. De kast heeft een heldere uitstraling en is gemaakt voor de mens die het bijzondere waardeert. Tetrim is herkenbaar door de karakteristieke L-hoek. Hierdoor valt de kast op en is het een echte eyecatcher voor in huis. Het geeft een speelse indruk, maar zorgt toch voor een strakke uitstraling.

Naast dat het dressoir karakteristiek is, is het ook ontzettend variabel. De kast is namelijk verkrijgbaar in twee varianten. Zo kun je kiezen voor een koel kleurklimaat. Dit bestaat uit licht ahorn met zijde grijs, puur wit en ijsblauw. Maar de kast is ook leverbaar in warme kleuren en verbindt natuurlijk eiken met grijs en bordeauxrood. Bovendien is elk verlicht vak een verbindend element in het ontwerp en een wezenlijk onderdeel van het lichtdesign in het vertrek.

Dit dressoir is onderdeel van het woonprogramma Tetrim. Hierdoor is de kast goed te combineren met de andere meubels. Samen zorgen ze voor een geheel. Maar doordat ze allemaal een soortgelijke L-hoek hebben, geven de meubels ook een speelse sfeer aan de woning.

Mocht het dressoir toch niet helemaal het meubelstuk zijn waar je naar op zoek was, wees dan niet getreurd. Bij ons in de showroom vind je namelijk een hele hoop andere meubels, waaronder de kast waar je naar op zoek was. Bovendien kan je hier ook nog eens inspiratie opdoen op het gebied van wonen, kleuren en trends!

Dressoir Tetrim in lak zijdegrijs blad keramiek, met verlichting en afstandsbediening is leverbaar vanaf €3.258,-

3.258,-
ARTIKELNR.: 9035511

Gerelateerde producten

Als afgebeeld:

Dressoir Tetrim
kleur: lak wit
afmeting (hxbxd): 70,4x176x45cm
uitvoering: 4174111 – 1 open vak – 3 laden

€3.258,-

Hulsta is altijd excl. 10% montage/ plaatsingskosten

Merk: Hülsta

Opties:
Dressoir Tetrim is leverbaar in diverse kleuren en materialen
laden – verschillende opties voor accessoires
snoeren – verschillende opties voor uitsparing
verlichting – diverse opties

Ook leverbaar:
Lowboard
Wandkasten
Sideboards
Vitrinekasten
Dressoirs
Elementen