12000m2 wooninspiratie Gratis parkeren Interieuradvies Restaurant 8.3/10 op basis van 610 reviews

Dressoir Matalo: een prachtige combinatie van modern en industrieel!

Dressoir Matalo heeft een industriële uitstraling met een moderne twist. Het strakke design zorgt ervoor dat Matalo zowel in een modern als een industrieel interieur past. Het dressoir is leverbaar in twee verschillende uitvoeringen. Zo kan je kiezen uit een combinatie van mangohout en metaal of een volledig metalen uitvoering. Welke uitvoering je ook kiest, het metaal is altijd zwart gepoedercoat. Hierdoor krijgt het dressoir een strakke uitstraling.

Naast het dressoir, bevat Matalo nog andere meubels. Het volledige woonprogramma bestaat uit vitrinekasten, een tv-meubels en een wandtafel. Hierdoor kan je gehele interieur mooi laten matchen. Bovendien zijn deze meubels ideaal voor al jouw mooiste accessoires.

Ben je benieuwd naar het dressoir? Wil je deze kast vergelijken met andere dressoirs bij ons in de winkel of zou je graag de rest van woonprogramma Matalo willen zien? Kom dan langs bij ons in de showroom. Hier kan je bovendien inspiratie opdoen op het gebied van wonen, kleuren en trends.

699,-
ARTIKELNR.: 10350679

Gerelateerde producten

Als afgebeeld:

Dressoir Matalo
materiaal: mangohout + metaal
kleur: zwart
afmeting (hxbxd):  085x175x040cm
uitvoering: dressoir met 4 deuren in mangohout en zwart metaal

€ 699,-

Merk: IN.HOUSE

Opties
matalo is leverbaar in mangohout en metaal of alleen in metaal

Ook leverbaar
kast
vitrinekast
wandtafel
tv-meubel