12000m2 wooninspiratie Gratis parkeren Interieuradvies Restaurant 8.3/10 op basis van 610 reviews

Dressette City: voor opbergen, uitstallen en werken!

Dressette City van Henders & Hazel heeft een speels industrieel design. De dressette is te gebruiken voor het opbergen van je spullen, het uitstallen van je favoriete accessoires, maar ook om aan te werken! Bovendien is de dressette voorzien van ledverlichting, waardoor je jouw spullen een plekje kan geven die ze verdienen. City is gemaakt van eikenfineer in de kleur Railway Brown en bevat zwart metalen details. Rondom de laden en deuren zijn metalen profielen aangebracht, die de industriële look van deze kast versterken.

De dressette is onderdeel van woonprogramma City. Deze wooncollectie is ideaal voor degene die dol zijn op stoere loft interieurs. City geeft jouw woonkamer namelijk de rauwe, maar ook warme sfeer die bij een loft hoort. Het woonprogramma bevat verschillende tafels en kasten, waardoor je een mooi geheel kunt maken in je interieur.

Wil je weten hoe dressette City het best past in jouw interieur? Of ben je benieuwd naar de andere meubels van dit woonprogramma? Kom dan langs bij ons in de showroom. Hier kan je woonprogramma City komen bewonderen, maar kan je ook al onze andere meubels vinden. Zo zie je precies wat wel en niet past bij jou in huis. Bovendien kan je bij ons in de showroom inspiratie opdoen op het gebied van wonen, kleuren en trends.

999,-
ARTIKELNR.: 9048273

Gerelateerde producten

Als afgebeeld

Dressette City
materiaal: eiken fineer railway brown gelakt met zwart metaal
afmeting (hxbxd): 120x140x42cm
uitvoering: 40943RWB

€ 999,00

Merk: Henders & Hazel

 

Opties
voor de dressette zijn er geen andere opties beschikbaar

Ook leverbaar
laptoptafel
eetkamertafel (verschillende maten)
salontafel
bijzettafel triangel, metaal of zwart
bijzet
wandtafel
uitschuiftafel
highboard
lowboard, verschillende maten
boekenkast
dressoir